Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (28) SCHIEDAM MOET RUIM 100.000 EURO VERANTWOORDEN

SCHIEDAM- De Kameroener  C.B. N. uit Schiedam moet een bedrag van 113.685,00 euro zien te verantwoorden voor de rechter. Volgens het Openbaar Ministerie betreft het misdaadgeld.

De 28-jarige man zou over het geld hebben beschikt in de periode van 15 tot en met 27 mei 2019 om het wit te wassen, terwijl hij wist, althans redelijkerwijs moest vermoeden dat het geheel of gedeeltelijk afkomstig was uit enig misdrijf.

Op opzettelijk witwassen staat maximaal 4 jaar gevangenisstraf of een geldboete van de vijfde categorie (78.000 euro). Op meewerken aan witwassen staat een maximumstraf van 1 jaar gevangenisstraf of een geldboete van de vijfde categorie.

Daarnaast kan het iemand worden verboden om bepaalde beroepen uit te oefenen, waaronder het beroep waarin hij zich schuldig heeft gemaakt aan witwassen.

17 reacties op “MAN (28) SCHIEDAM MOET RUIM 100.000 EURO VERANTWOORDEN

 1. Grappig, bijna het hele kapitaal van de Nederlandse bank is door misdaad verkregen. Een hele kluif waar geen rechter zich in wenst te verslikken.

 2. Zal wel geld zijn overgehouden uit de slavenhandel,verdient door één van zijn voorouders aan het uitbuiten van slaven.

 3. Hans,
  Je loopt constant te ‘zeiken’ over Nederland. Alles herleid jij naar heel lang geleden en slaven.
  Als je alles zo vervelend vindt zou ik gaan emigreren naar een Afrikaans land, b.v. Zimbabwe. Daar zitten ze op jou te wachten. Zeker zou ik geen gebruik maken van hypotheek aftrek voor een koophuis. Dat wordt betaald door de belastingdienst, dat is overheid, dus onderdrukkers van negers. Uiteraard ook geen artsen bezoeken, dat zijn rijke mensen, dus automatisch familie van slavenhandelaars.
  Op vakantie zou ik ook nooit gaan. Vliegtuigen zijn van rijke blanken, dus ook fout.
  Zou me lekker geheel insmeren met Pieten zwart een roeiboot kopen de oversteek wagen naar Afrika.

  1. Ik zit hier prima Martin, Mijn belastingaftrek wordt trouwens niet door een Haags streepjespak betaald maar door de belastingbetaler. Hoe was je Keti Koti vandaag?

   1. Fantastische dag gehad.
    Alvast 2 ZWARTE Pieten pakken gekocht 1 voor mijn WITTE kleinzoon en 1 pot ZWARTE schmink.
    (Hij kan moeilijk met zijn witte pij en witte puntmuts over straat op 5 december)
    Mijn ZWARTE vriend, die altijd ZWARTE Piet speelt, heeft geen ZWARTE schmink nodig.
    Voordat je het weet zijn de ZWARTE Pieten pakken en schmink uitverkocht.
    Na afloop van het inkopen nog even naar Amsterdam geweest en mijn auto laten poetsen door een…….je raad het zeker al.
    Daarna nog even i.d.d. naar het Keti Koti feest geweest. Had jou daar ook verwacht met een lendedoekje, botje door je neus en felrode lippen.
    Je zou denken dat je zou opvallen, zeker met jou grote goudkleurige oorbellen. Of was je opgepakt, omdat je met een speer over straat liep?
    P/S
    Groeten van Ak(d)wasi en Juffertje Simons.
    Ze willen je graag nog eens een x gebruiken als sexslaafje. Deze keer het zweepje niet vergeten.

    1. Ik denk eerder dat je als een oude mopperende zuurpruim achter je laptop hebt gezeten Martin. Anders had je wat meer realiteitszin gehad. Ik hoop dat je rond 5 mei ook de lolbroek uithangt. Dat kunnen de mensen rond de dodenherdenking vast wel waarderen hoor.

     1. Klopt geheel Hans.
      Op 5 mei hang ik i.d.d. de lolbroek uit, samen met miljoenen Nederlanders.
      Dan vieren wij als Nederlanders de bevrijding van ons land. Uiteraard zal dat voor jou een traumatische ervaring zijn, elk jaar weer.
      Maar jij hebt dan waarschijnlijk last van een kater van de dag ervoor.Je zal dan aardig doorgezakt zijn om te genieten van de Nederlandse doden, wat toch alleen maar slavenhandelaars en racisten waren.

      Voor jou zal 10 mei een feestdag zijn. Toen viel Nazi Duitsland Nederland achterbaks binnen.Dat is zo een dag dat bij jou thuis de hele dag het Horst Wessel lied gezongen wordt, iedereen met een bruin hemd en lederen laarzen door het huis marcheert en sauerkraut met worst eet.

    2. @ Martin , mooi gezegd hoor ! Het is dat je een man bent , anders zou ik verliefd op je worden ……………..En die Hans Kreuger zou ik 7 graden bakboord laten liggen omdat ie de schijnheiligste vertoning op deze site is met zijn Moffenachtergrond .

     1. Och Jannes,
      Ik word soms zo geïrriteerd van Hans als het over negers gaat.
      Constant maar de onderdrukking en slaventijd bij alles erbij halen.
      Er zijn in het verleden i.d.d. geen mooie dingen gebeurd. Maar laat het los. Wij, Nederlanders, hebben ook de Noormannen, Spanjaarden vergeven en ook de meerderheid heeft de Duitsers vergeven. Kijk verder en niet naar het verleden waarvan geen enkele overlevende meer is.

      Prima hoor, die excuses voor de slavernij.
      Ik denk dat ze best hard gewerkt hebben.
      Nu drie generaties verder zijn ze namelijk nog te moe om te werken.

 4. Ongelooflijk wat een verbale agressie 1 juli of 5 december kunnen veroorzaken. Maar ja, een ex agentje en een profiteur, soms ook nog een wappie erbij. Niet te veel van verwachten hoor.

  1. Weet niet wat Jannes is geweest.
   Maar ik ben geen profiteur, heb tot mijn 56e jaar onze vrijheid verdedigt en die van anderen en ver over de grens.
   Toen jij gelukzoekertjes aan het verwennen was bij het COA, werden 2 van mijn maatjes doodgeschoten in dienst van het vaderland tijdens een uitzending.
   Geniet nu van mijn militair pensioen, waarvoor ik meer heb betaald dan ik op zal kunnen maken. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk, waar jij tegen ben.
   En die wappie, heeft ook in vele opzichten gelijk.

   1. Als je als allochtoon met wapens in anderman’s land rondloopt moet je niet verbaasd zijn als de autochtone bevolking er een paar uit de schoenen schiet. Zou men hier ook moeten doen. Dat gezeik met uitzendingen heeft alles met olie en grootkapitaal te maken, niets met vrijheden of mensenrechten.

 5. In Best is het lichaam van een Duitse soldaat uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Uit onderzoek van de Landmacht blijkt dat het om een Duitse soldaat gaat die gedood werd tijdens Operatie Market Garden in 1944.
  Deze Duitser had ook niets te zoeken in Nederland. Maar dat zal wel gevoelig liggen bij jou. Hij deed het voor zijn vaderland.

  1. Die Hans Kreuger heeft hier ook helemaal niets te zoeken , hij blijft gewoon met dat afgestompte Duitse karakter van hem doordrammen , zo ook op deze site …………… Integreren ? NEIN !!!!!!!! Zijn voorouders konden vast en zeker de gasrekening niet betalen waardoor ze naar Nederland zijn gevlucht met een andere achternaam .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *