Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

80-JARIGE ROTTERDAMMER LEERT U SUPER GEZOND OUDER WORDEN

ROTTERDAM- Ter viering van zijn 80ste verjaardag organiseert super gezonde Gerard Nederpel op vrijdag 5 februari 2021 een 5km interval jogging sessie rond de Kralingse plas in Rotterdam. Iedereen van tussen de 40 en 60 jaar is welkom, vooral minder getrainde mensen die zoiets dergelijks nog nooit hebben gedaan maar toch deze uitdaging willen aangaan.

Gerard is al bijna 30 jaar bezig met zijn gezondheid. Op zijn 50ste is hij begonnen met joggen wat hij nog steeds twee keer per week doet. De laatste 8 jaar heeft hij het gewone joggen omgezet naar interval joggen hetgeen veel beter is voor je fitheid volgens Nederpel.

Op zijn website supergezondouderworden.nl legt hij zijn fitness en gezondheidsprogramma verder uit. Hij is er van overtuigd dat iedereen van zijn leeftijd zijn uithoudingsvermogen zou moeten hebben. “Het is niet moeilijk wat ik doe, maar je moet er wel rond je 50ste mee beginnen” vertelt Nederpel.

Omdat het aantal deelnemers beperkt te houden is het aanmelden via gerard@supergezondouderworden.nl verplicht. Minder- of ongetrainde mensen ontvangen een aantal oefeningen die zij gewoon thuis kunnen doen. Deze zijn er op gericht om hun uithoudingsvermogen zodanig te verbeteren dat zij een kans hebben om Gerard op 5 februari te kunnen bijhouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *