RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

START OPENING STRANDSEIZOEN 2022 HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De jaarlijkse opening van het strandseizoen is begonnen: een groots evenement, waarbij de badplaats Hoek van Holland zich nationaal presenteert met de grootste braderie van Zuid-Holland. Te vinden tussen 10.00 en 17.00 op de parkeerplaats aan De Badweg en vrij toegankelijk voor publiek.

Dit jaar zijn er drie festivalterreinen met elk een eigen sfeer en programma. Beachclub Royal, Villa on the Beach en De Zeebries pakken dit jaar groots uit om het publiek een onvergetelijke dag te laten beleven. De drie festivalterreinen zijn al vanaf 12.00 uur toegankelijk met entreetickets die beschikbaar zijn op de website van de betreffende locatie.

Het event trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers van jong tot oud. De opening van het strandseizoen is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Deze dag biedt voor ieder wat wils. Genoeg van alle drukte? Maak een wandeling naar de pier of zoek een plekje op het prachtige strand om even lekker bij te komen.

De RET zet extra metro’s in die om de 7 minuten rijden. De extra metro’s rijden tussen station Rotterdam Blaak en station Hoek van Holland Haven. Hou rekening met een extra looptijd naar het strand (2,5 km). Aangezien er nog geen metro’s rijden tussen station Hoek van Holland Haven en station Hoek van Holland Strand (alleen testritten, maar niet op Hemelvaartsdag) rijden er tussen station Hoek van Holland Haven en bushalte Hoek van Holland Strand pendelbusjes. Wegens het beperkt aantal zitplaatsen krijgen minder valide reizigers voorrang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *