Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

REANIMATIE VLAARDINGEN-BABBERSPOLDER

VLAARDINGEN- De Vlaardingse brandweer is vanavond uitgerukt voor een reanimatie in de Van Bleiswijkstraat. De melding kwam om 20.48 uur binnen bij de alarmcentrale. Er zijn drie ambulances naar de locatie gestuurd om hulp te verlenen en ook de traumahelikopter is gealarmeerd.

Ook op 5, 12, 18 en 22 mei kwam de Vlaardingse brandweer in actie voor een reanimatie. In april is de brandweer in Vlaardingen opgeroepen voor 7 reanimaties, in maart bij 6 en in februari bij 3.

Bijwerkingencentrum Lareb heeft tot eind januari 373 meldingen ontvangen van een ontsteking van de hartspier (myocarditis) of het hartzakje (pericarditis), na de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax). Ook ontving het Lareb 2.080 meldingen van trombose en embolieën, een bloedprop in een bloedvat, na de prikken. In totaal zijn er 683 meldingen gedaan van overlijden na de covidprik.

In april overleden in Nederland ongeveer 1.850 meer mensen dan verwacht, er was oversterfte in vier van de vijf weken. De sterfte was vooral hoger onder Wlz-zorggebruikers en 65-plussers (Bron: CBS).

6 reacties op “REANIMATIE VLAARDINGEN-BABBERSPOLDER

  1. Het zg. nieuwe APENPOKKEN virus, is dat geen bijwerking van de vaccinatie’s? Of valt dat de komende 2 jaar nog onder desinformatie en nepnieuws?

    1. Is de vluchtelingenstroom ook geen bijwerking van het vaccin? Zijn de verkeersboetes van de buren ook geen bijwerking van het vaccin? Is de detentie van Lepe Leo ook geen bijwerking van het vaccin? Is dat verkeersongeluk ook geen bijwerking van het vaccin? Is obesitas ook geen bijwerking van het vaccin? Zo ken ik er nog wel een paar Ben.

  2. Als de subversie/demoralisatie eenmaal is geslaagd- aldus Yuri Bezmenov, oud-KGB- dan kun je mensen door concentratiekamp rondleiden, en dan nog kunnen ze daar geen kwaad in zien.

    Gezellige camping hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *