RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RACIST (26) VLAARDINGEN WIL MOEDER DODEN

VLAARDINGEN- S. Ç uit Vlaardingen heeft zijn moeder herhaaldelijk mishandeld, volgens het Openbaar Ministerie (OM). Op 21 december heeft hij de vrouw bijvoorbeeld meermalen een kopstoot gegeven tegen het hoofd en in haar buik gestompt. Ook zou hij zijn moeder met beide handen bij de keel hebben gegrepen om deze vervolgens dicht te knijpen. Op 21 februari vorig jaar is de moeder van Ç. eveneens aangevallen door haar zoon.

De 26-jarige Turk moet zich nu voor de rechter verantwoorden.

Volgens het OM heeft Ç. ook gedreigd met seksueel geweld (verkrachting) tegen moeder. Een broertje is bedreigd met de dood. Zo is moeder dreigend de woorden toegevoegd: ‘Ik ga je zoontje dood maken en verkrachten. Als je je kamer uit komt maak ik je dood. Jij gaat zien wat ik met je zoon ga doen. Ik ga hem doodmaken. Ik ga hem neersteken. Hier ga ik je steken. Ik ga je in stukjes snijden.’

Afgelopen maart is Ç. in Rotterdam in aanraking gekomen met de politie. Hij heeft op 25 maart 2021 een politieagent beledigd met de woorden: ‘Jij bent een kankerzwarte’. En: ‘Jullie kankernegers,’ althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

5 reacties op “RACIST (26) VLAARDINGEN WIL MOEDER DODEN

  1. Het is jammer dat de creool tegen wie hij dergelijke taal uitte een agentje was. Een normale creool zou hij niet hebben overleefd. Wat die ouders van dit besneden lulletje betreft, die hebben wel wat steekjes in de opvoeding van dit beestlaten vallen.

    1. Mooi gezegd hoor Hans , ik snap echt niet waar je die intelligentie vandaan haalt om dit te schrijven , of heb je soms nog steeds dat ubermensch gefuhl , wat jouw voorouders je ingeprent hebben ……………

      1. Ik denk dat Hans hier wel een punt heeft Carlos, In geen enkele andere cultuur dan die van moslims kunnen zoons zo met moeders omgaan. En dan nog een agent op zijn kleur beledigen…. Het zou in Zuid Amerika niet goed aflopen met deze jongeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *