WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE WIL CONTACT MET BRIEFSCHRIJVER IN ZAAK EISDEN DORDRECHT

DORDRECHT- In het onderzoek naar de dood van Remsley Eisden heeft de politie een anonieme brief ontvangen met concrete en relevante informatie over het onderzoek. De politie komt graag in contact met de afzender van de brief.

Onderzoeksleider Andja Breemer: “De inhoud van de brief kleurt een scenario in dat wij zelf ook waarschijnlijk achten. Wij willen heel graag meer vragen stellen aan de schrijver van de brief. De schrijver hoeft zijn of haar identiteit niet vrij te geven en kan gewoon anoniem blijven, bijvoorbeeld door een gesprek te voeren met ons team criminele inlichtingen (TCI). Wij kunnen ons ook voorstellen dat de schrijver daar eerst een gesprek over wil voeren voordat hij of zij inhoudelijk meer informatie met ons deelt. Er zijn heel veel manieren waarop we zo’n gesprek kunnen organiseren. Maar dat begint ermee dat hij of zij contact met ons opneemt. Met deze oproep hopen wij dat dan ook te bereiken.”

Contact opnemen met het team via de opsporingstiplijn van de politie, 0800-6070, of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook het team nationale inlichtingen zit voor u klaar, 088 – 6617734.

In de nacht van 15 op 16 oktober 2022 is de 36-jarige Eisden in de Van den Tempelstraat in Dordrecht om het leven gekomen bij een schietpartij. De geparkeerde auto waar hij in zat werd die nacht een aantal keer beschoten en hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Sindsdien heeft een grootschalig rechercheteam de zaak in onderzoek. Vanwege nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek komt de recherche nu met een nieuwe, specifieke getuigenoproep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *