WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE (18) MOORD VLAARDINGEN LANGER VAST

VLAARDINGEN- Luciano A. (18) uit Vlaardingen blijft in voorlopige hechtenis als verdachte van de moord op Abdul El Issati (26). Justitie denkt dat A. de dodelijke schoten heeft gelost op 16 december in de Patrimoniumdwarsstraat. Twee medeverdachten van 19 en 20 jaar zijn inmiddels op vrije voeten, omdat er tegen hen onvoldoende bezwaren zijn om ze langer vast te houden.

Maandagavond 15 februari zijn de drie verdachten aangehouden.

El Issati is op 16 december doodgeschoten. Aan de moord ging een ruzie vooraf. Vermoedelijk wilde El Issati een ruzie sussen tussen een groepje jongens. Hierbij werd hij vervolgens neergeschoten. Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) heeft het slachtoffer omschreven als ‘een bekende van de politie’.

7 gedachten over “VERDACHTE (18) MOORD VLAARDINGEN LANGER VAST

    1. Beetje kort door de bocht, vind je niet??
      Het zal je kind wezen bij wie dat overkomt, zowel het slachtoffer als verdachte.
      En jij komt met zo,n tering opmerking.

    2. Abdul was geen crimineel, ook geen moordenaar. Sterker nog hij had geen eens een pistool en was net als iedere dag van plan om vroeg naar bed te gaan, om vervolgens om 06:00 te gaan werken de volgende ochtend. Het feit dat iemand zijn leven heeft ontnomen zomaar, zonder dat ze hem überhaupt kennen is verschrikkelijk en het feit dat jij gelooft in abduloelas maakt jou dom. Het waren negers oftewel wilde apen die niet konden vechten en er een pistool bij haalde.

  1. Ohja en Peet, 2 van die daders Vincent en eluney lopen vrij rond met wapens en minstens 20 kogels. Wie weet wie de volgende is die ze zomaar neerschieten. Als mensen er eens mee weg komen, doen ze het geheid nog eens en wie weet ben jij degene die dit keer verdrietig gaat zijn. En dan mogen de petertjes elkaar lekker afmaken en zal ik je de grond in boren. Opvoeding heeft Abdul zeker gehad, alleen het ligt aan die negers de opvoeding. Ze zijn beperkt, asociaal en kunnen alleen maar schieten.

    1. Je hebt gelijk Hanneke.
      Maar het is de schuld van de blanken, die hebben de negertjes uit een vredelievend wereldje naar de plantages ontvoerd.

      1. Die Abdullaalaah was een bekende van de politie, di club waar Martin altijd zo hoog over opgeeft. Je wordt geen bekende van de politie als je iedere ochtend netjes om 6.00 uur naar je werk gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *