WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VROUW (18) SCHIEDAM BIJT NS-BEVEILIGER

SCHIEDAM- Een 18-jarige vrouw uit Schiedam, en een 22-jarige vrouw uit Tilburg, zitten vast in een politiecel voor het mishandelen van een beveiliger van de Nederlandse Spoorwegen. De beveiliger van het station in Tilburg heeft door de mishandeling letsel aan zijn gezicht en een bijtwond in zijn arm opgelopen.

De beveiliger sprak vrijdagavond rond 23.30 uur de vrouwen aan in verband met zwart rijden. Het gezelschap wilde niet meewerken aan een controle en zou zich recalcitrant hebben gedragen. Als de NS-medewerker een van de vrouwen staande houdt, begint ze te schelden en te slaan. Op dat moment slaat en schopt ook de andere vrouw de beveiliger. Een van de vrouwen bijt zelfs in de arm van de NS-medewerker. De vrouwen rennen vervolgens weg richting de uitgang van het station waar ze worden aangehouden door politiemensen.

De NS-medewerker heeft aangifte van zware mishandeling gedaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 gedachten over “VROUW (18) SCHIEDAM BIJT NS-BEVEILIGER

  1. Deze NS medewerker snapt het niet. Er zijn kerels die er dik voor moeten betalen om een beetje door twee vrouwen gebeten en geslagen te worden.

  2. Dat mens dat deze BOA gebeten heeft, zou eerst naar de tandarts voor een nieuw gebit gebracht zijn i.p.v. een politiecel als deze mij gebeten zou hebben.
    Vrouw of man, in dit geval maakt dat voor mij niet uit.
    Ben benieuwd wat deze “dames” voor taakstrafje krijgen. Binnenkort komt het verhaal van deze “dames” naar buiten. Uiteraard zijn hun dan het “slachtoffer”. Gewoon kaartje kopen, zoals het hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *