WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZEVEN BEKEURINGEN ONTBREKEN RIJBEWIJS SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Binnen een week zijn in Schiedam-Nieuwland zeven bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder rijbewijs, meldt de wijkagent. Twee boetes zijn opgelegd aan de Mgr. Nolenslaan, de anderen in de Gerbrandystraat, op het Cort van der Lindenpad, aan de Burgemeester van Haarelaan en in de Van Oldenbarneveltstraat. Het betrof eenmaal het rijden zonder rijbewijs in een auto. Bij de overige gevallen ging het om brommers en scooters.

Op het rijden zonder rijbewijs op een scooter staat een boetebedrag van 260 euro. Wanneer de bestuurder beneden de 16 jaar is wordt het vermelde bedrag gehalveerd.

Wanneer u vaker een boete krijgt, voor het rijden zonder rijbewijs, dan kan de officier van justitie u een rijontzegging geven. Dit betekent dat u bijvoorbeeld een jaar lang niet mag rijden of rijles moet nemen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 gedachten over “ZEVEN BEKEURINGEN ONTBREKEN RIJBEWIJS SCHIEDAM-NIEUWLAND

  1. Ach, Nieuwland… Maar begrijp ik nou goed dat de boete voor rijden zonder rijbewijs gehalveerd wordt als er een extra overtreding (te jong) bij komt? Dat is dus kwantumkorting.

    1. Het is niet zo dat je kwantum korting krijgt bij boetes.
      Als dat zo zou zijn, zouden bontkraagjes geld toekrijgen.
      Officiële boetes zoals een bekeuring moet je kind zelf betalen. Bekeuringen voor lichte verkeersovertredingen van een kind jonger dan 16 jaar, moet je als ouder betalen. De boete wordt dan gehalveerd. Kinderen van 16 jaar en ouder moeten zelf de volledige boete betalen.
      Uiteraard zijn bontkraagjes meestal voortplantingen van dubieuze ouders die schijt hebben aan normen en waarden, anders zouden ze hun kroost niet laat thuis laten komen en vragen stellen hoe ze aan zoveel geld komen.

  2. Zie er altijd veel rijden van die jeugdige scooter rijders vooral op die Go scooters, fijn als zo’n kind brokken maakt met zo”n scooter aan je spullen, ze lachen zich kapot, Schiedam is naar de klote! ze komen overal mee weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *