WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (50) SCHIEDAM OPGEPAKT VOOR SMAADSCHRIFTEN TEGEN POLITIE

SCHIEDAM- Murat S. (50) uit Schiedam heeft een Amsterdamse politieagent openlijk beschuldigd van corruptie, omdat de diender vorig jaar zou hebben geweigerd een aangifte op te nemen. Daarop heeft S. meerdere video’s en mededelingen verspreid via Facebook, waarin de politieman wordt beledigd en bedreigd, zo constateert justitie.

De aantijgingen tegen de agent bij het Team Criminele Inlichtingen zijn verspreid vanuit Turkije en Nederland, in de periode van 10 mei tot en met 18 juli 2020.

Op 11 mei meldt S.: ‘Alleen al voor het weigeren opnemen aangifte ga ik je laten branden’. Op 18 juli: ‘Speciaal voor Simon de W. met mooie seaview. Kan je genieten van het leven, misschien wel de laatste keer voor je.’

Volgens S. heeft de Amsterdamse politieman informatie achtergehouden. In een video, die op 13 mei 2020 zou zijn geplaatst eist S. eerherstel en een schadevergoeding. S: ‘Zo niet aan de hoogste boom’, althans woorden van gelijke aard of strekking.

Voor alle uitingen aan het adres van de politieman moet S. zich voor de rechter verantwoorden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 gedachten over “MAN (50) SCHIEDAM OPGEPAKT VOOR SMAADSCHRIFTEN TEGEN POLITIE

  1. Ik graag reageren op Schiedammer opgepakt voor bedreiging . Het gaat over mij. En hief me niet te schamen voor een agent die bewust de feiten verdraaid om straf te ontlopen . Alles staat duidelijk in de aangifte van zijn vriend en zakenrelatie die in een aflevering van Tatort Kinder der Gewalt mijn naam en karakter weergeeft . Deze naam is uit een dossier die Simon de Waal want zo heet deze agent. En hij heeft deze naam aan zijn vriend gegeven . Uit de aangifte van Ben Vrrbong kan men opmaken dat Simon de Waal tot aan de officier inschakelt om het niet uit te laten lekken . Mvg , Murat Şenğül.

    1. Een agent kan nog zo’n klootzakkie zijn, en daar zijn er genoeg van, maar met dit taalgebruik kom je niet weg. Hier niet en in Turkije al helemaal niet.

    2. Hoop dat Murat de hoofdrol gaat spelen in de serie “Buch in de bajes”, als er een vervolg van de serie komt. Realistischer dan Tatort.
      En toch “fijn” dat hij in Nederland woont.
      Doe je dat in Turkije, een agent bedreigen en met naam noemen, dan sta je zelf nog één keer in de krant met naam en toenaam;
      bij de overlijdensberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *