WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS STOOT 2 DIERENHOEKEN AF

MAASSLUIS- De gemeente Maassluis geeft twee van de drie gemeentelijke dierenhoeken in handen van Stichting ’t Sparretje. De stichting breidt uit met de locaties Lepelaarplantsoen en G.A. Brederolaan. Dit heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

De stichting ’t Sparretje heeft de afgelopen jaren in het Sparrendal laten zien dat het een dierenhoek een prominente positie in de wijk kan geven. “Daarom is het goed dat ’t Sparretje ook twee andere dierenhoeken gaat uitbouwen”, vindt de wethouder Fred Voskamp (CDA).

De wethouder benadrukt dat het college de dierenhoeken zeer waardevol vindt. “Daarom hebben wij ook geld beschikbaar gemaakt om te investeren. Wij zijn blij dat de stichting die inspanningen voortzet zodat de dierenhoeken voor Maassluis behouden blijven. De stichting heeft de afgelopen jaren laten zien dat het heel goed in staat is om op een mooie manier kinderen in contact te brengen met dieren”, zegt Voskamp.

De gemeentelijke dierenhoek aan de Sportlaan gaat niet over naar stichting ’t Sparretje. Op dit moment wordt onderzocht op welke manier ook die dierenhoek behouden kan blijven.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *