WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE POLITIE BEDREIGD MET MES

SCHIEDAM- Twee politiemensen zijn bedreigd met een mes. Verdachte J.M. S. moet in verband hiermee deze week voor de rechter verschijnen.

De 29-jarige inwoner van Schiedam is volgens justitie op 12 december met een mes, of althans een scherp en puntig voorwerp, afgekomen op agent D. Daarbij zijn stekende bewegingen gemaakt. Ook is een steekwapen voorgehouden bij agent S. S.

Incidenten waarbij politiemedewerkers agressief of gewelddadig worden behandeld, hebben hoge prioriteit.  Het Openbaar Ministerie (OM) brengt de dader zo snel mogelijk voor de rechter en eist driemaal zo hoge straffen. Daarbij kan het OM snelrecht of supersnelrecht toepassen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

16 gedachten over “SCHIEDAMSE POLITIE BEDREIGD MET MES

  1. Hopelijk komt de “verdachte” hiermee niet weg met alleen een taakstrafje.

    Moet je in een land doen, waar het niet zo nauw genomen wordt met mensenrechten en de democratie. Op sommige (heel korte) momenten wens ik bijna dat de 5e colonne partij het enige weken in Nederland voor het voor het zeggen zou hebben.

    1. Dat die agent hem niet voor zijn flikker heeft geschoten begrijp ik dus niet. Dat had hij dan op zelfverdediging kunnen gooien.

    2. Nederland is het corporatistische bananen koninkrijk bij uitstek waar het niet eens een beetje niet nauw wordt genomen met de mensenrechten en democratie en wordt voor bepaalde groepen steeds rottiger. Was het eerst nog stiekem zoals met de IB2001, tegenwoordig is het steeds openlijker.

  2. Dat is ook moeilijk te begrijpen.
    Maar voordat een agent überhaupt zijn wapen trekt, nog geen eens gebruikt, moet hij heel veel afwegingen maken. Maakt hij de verkeerde beslissing dan kost het hem zijn baan.
    Zelfs als het vuurwapen gebruik rechtmatig was, zijn er altijd weer beroeps demonstranten en geitenwollen advocaten die blijven demonstreren en procederen totdat de agent ontslagen wordt.
    Juist hierdoor vallen er meer gewonden en doden zowel bij burgers als politie. Alles met dank aan links Nederland.

    1. Och Martin, als er een leip met een mes op je af komt denk je heus niet aan een baan, tenzij je Bruce Lee bent schiet je hem gewoon uit zijn schoenen. Dat kutbaantje is je leven toch niet waard?

  3. Goh, zeldzaam dat op dit medium nu niet eens de woorden ‘Marokkaan’ of ‘Turk’ valt. Het is de vraag wanneer het ‘de Neger’ of ‘de Jood’ of “indo’ wordt met de (gedoogde!) en schandalige haatzaaiende typeringen hier waarop dan een soort nationale neo nazi’s steeds menen te moeten aanhaken.

    1. Een vreemde bewering uit de mond van een Amsterdammert. Niet zolang geleden waren de Amsterdammers koploper om Joodse mensen uit te leveren aan de Nazi’s voor een paar gulden.

      Sinds wanneer zijn mensen die de feiten benoemen neo Nazi’s? Het is een bewezen feit dat bij bepaalde culturen criminaliteit hoger ligt dan bij Nederlanders. Ook tussen Nederlanders zit geboefte.
      Maar deze zijn met een vele malen grotere bevolkingsaantal veruit de minderheid in gevangenissen. De term Neger, Jood of Indo komt vrijwel niet voor in persberichten over misdrijven, deze mensen hebben toch andere normen en waarden.

      1. Je benoemt helemaal geen feiten maar gooit hele bevolkingsgroepen op een grote hoop met een bepaald doel, en dat is behoorlijk ziek en bij verstand ook nog strafbaar. En daarbij een belachelijke ‘Blut und Boden’ theorie van stal halen zegt meer over zieke geesten als jij dan over degene die je daarbij kennelijk voor ogen hebt en die niet prat gaan op het stukje grond waar ze toevallig ter wereld zijn gekomen en welke achterlijke religie ze meestal is opgedrongen.

        Jouw theorie volgende zijn dan zeker ook alle inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis zieke lui, van vroeger tot nu. En daar ga ik niet voor…

    2. Dit is waarschijnlijk niet bedoeld om haat te zaaien maar om de stemmers er op attent te maken vanuit welke richting de kogels komen.

  4. Nu niet zo schijterig doen Hansje en verklaar je nader, wat bedoel je met ‘uit welke richting de kogels komen’?

    Die stemmers hier te lande hebben het verstand waarschijnlijk ook in hun achterste want de VVD staat voor belasting betalende loonslaven noch MKB maar uitsluitend voor aandeelhouders van meestal multi-nationale bedrijven die meestal geen cent belasting betalen en hier het milieu en waarschijnlijk ook de media straffeloos kunnen vervuilen.

    1. De meeste ongein komt uit mohammedaanse of oostblokhoek. Ga er niet met je rug naartoe staan maar onderken waar het gevaar vandaan komt. Die wijze woorden waren overigens voor Martin bedoeld.

  5. Het benoemen van wat ik persoonlijk mee maak op straat, ziet in de media waaronder: opsporing verzocht, bureau Rijnmond, zowel linkse als rechtse kranten waarin mensen van bepaalde afkomst de hoofdrol spelen, maar niet als presentator of slachtoffer lijkt mij toch op feiten gestaafd.
    Daarnaast cijfers van het CBS, bewoners van penitentiaire hotels etc. Toch bijzonder dat het grootste gedeelte van deze mensen, die crimineel zijn deel uitmaken van het grootste aandeel criminaliteit van niet Nederlandse afkomst zijn.
    Als men dit niet meer mag vertellen/publiceren, zoals jij opperde, heeft vrijheid van meningsuiting en democratie geen betekenis meer.
    En over de bevolking van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Weet niet wat die ermee te maken hebben, die heb ik helemaal niet benoemd.
    Alleen Amsterdammers benoemde ik.
    Weet dat daar de meeste “Volk en Vaderland” krantjes werden verkocht in de jaren 40. Dat vunzige krantje dat het opnam voor vreemde mogendheden.
    Bij ons thuis was deze vunzigheid streng verboden.

    1. Jij bent kennelijk niet een van de snuggersten want het komt niet in je hoofd op dat verreweg de meeste mensen zich in het algemeen wel keurig netjes weten te gedragen, iets wat jou dus duidelijk ontbreekt!

      Jij denkt daarbij dat, omdat je ergens in die negorij onder de rook en stank van Rotterdam bent geboren of daar al jaren die smerige lucht inademt, boven andere mensen staat en daarom maar alles zomaar kan zeggen en schrijven. Pas maar op want daar waar Wilders er als politicus met veel van het zelfde aardig mee weg kwam geldt dat zeker niet voor jou…

  6. Hoewel ik daar ben geboren schijt ik op lui als jij, net als op Amsterdammers met dat soort ‘meningen’ overigens, een hele grote hoop. Het maakt dus helemaal niks uit waar iemand toevallig is geboren zo lang hij/zij zich elders maar een beetje aanpast, maar dat was nu juist niet de bedoeling van (grote) werkgevers als Hoogovens toentertijd toen die met behulp van de regering en primair om de lonen hier te lande te kunnen drukken toen alles na jaren eindelijk van de bon was, nog goedkopere arbeidskrachten met geheel andere culturele achtergronden gingen importeren om die vervolgens onder het motto ‘verdeel en heers’ tussen het eigen plebs te plaatsen in plaats van ergens in Bloemendaal of Blaricum.

    Kijk, Italianen, Grieken, Portugezen en Spanjaarden hadden een vergelijkbare (christelijke) achtergrond, konden lezen schrijven (en vooral ook rekenen!), en kwamen hier ook daarom makkelijk aan de vrouw omdat in die tijd de verzuiling tussen hoofdzakelijk Katholieken en Hervormden waarvan lange tijd misbruik was gemaakt om de lonen te drukken aan het verdwijnen was.

    Dat kon je van mensen met islamitische achtergrond dus niet verwachten omdat de Islam in die zin ‘absoluut’ is, vergelijkbaar dus met het fundamentalistisch Joods- of Christelijk geloof waarbinnen men ook oude boeken naar de letter neemt. Binnen de laatste geloofsrichting hebben de koppen ook in de lage landen letterlijk en figuurlijk gerold vanwege een meningsverschil over de predestinatie-leer, de leer waarop jouw grote ego lijkt te zijn gebaseerd.

    1. Sodenkamp discrimineert niet, hij heeft gewoon een teringhekel aan iedereen, vooral aan zichzelf. Misschien is een leuke baan een optie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *