WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPNIEUW INBRAAK VOLKSTUINCOMPLEX SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Opnieuw heeft de politie inbrekers aangehouden op volkstuincomplex Vijfsluizen in Schiedam-West. De twee mannen zijn zaterdagavond betrapt in een van de tuinhuisje na een melding over een mogelijke inbraak.

Aan een van de huisjes is braakschade vastgesteld aan de voordeur.

Afgelopen woensdag ontving de politie ook al een melding over een inbraak op het volkstuincomplex. Bij aankomst van agenten klommen twee inbrekers een tuinhuisje in. De politie trof in het huisje nog een derde inbreker aan. Alle drie de mannen zijn aangehouden.

Het volkstuincomplex, tussen de A4 en de Poldervaart, behoort tot de openbare weg waardoor het niet is afgeschermd met hekken. De vereniging van tuinder op het complex dringt al langer aan op mogelijkheden om het terrein ’s avonds te kunnen afsluiten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 gedachten over “OPNIEUW INBRAAK VOLKSTUINCOMPLEX SCHIEDAM-WEST

  1. Wederom complimenten aan de dienders. Door hun optreden en snelle actie is er voor de, hopelijk legaal verblijvende, eigenaren leed voorkomen.
    Helaas zijn er veel gelukzoekers uit het voormalige Oostblok die veel van deze huisjes permanent bewonen, hierdoor is de kans op inbraak/vernieling groter dan gemiddeld. Diverse malen is gebleken dat oostblokkers verantwoordelijk zijn voor overlast en inbraken van tuinhuisjes.
    Controle door stadswachtjes zou geen overdreven actie zijn, doen ze echt wat voor Schiedammers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *