Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STEEDS MEER WERKZAAMHEDEN BROEKPOLDER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Er wordt hard gewerkt aan de rand van de Broekpolder in Vlaardingen. Bij de golfclub aan de Watersportweg gaat het om de uitbreiding van verschillende vijvers op het terrein. Ter hoogte van huisnummer 1 is een tijdelijke keet geplaatst voor 16 maanden voor wegenbouw en bestrating.

De entree van het Vlaardingse groengebied is sinds enkele weken een stuk minder groen. Het eerste deel van de massale kap van bomen aan de Broekpolderweg is voltooid. De bomen in de middenberm van de Broekpolderweg zijn verwijderd. Alleen de dikke boomstammen liggen er nog, in stukken gezaagd. Bij de hockeyvelden aan de Kooikersweg zijn bosschages verwijderd. Bij de Broekpolderweg staan momenteel twijgjes aan de slootkant ter vervanging van de oorspronkelijke bomen.

Ondertussen blijft de Broekpolder een aantrekkelijk gebied om te bezoeken voor velen. Eind februari werd de Broekpolder door handhavers van de gemeente overdag afgesloten voor bezoekers die met de auto kwamen. Het verzoek aan Vlaardingers was om met de fiets of lopend de Broekpolder te bezoeken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *