WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUPERMARKTMANAGER SCHIEDAM STEELT 26.000 EURO

SCHIEDAM- De assistent supermarktmanager bij Lidl in Schiedam heeft 26.450 euro gestolen van het bedrijf. De 27-jarige Marokkaan uit Maassluis heeft zich twee sealbags wederrechtelijk toegeëigend. In de verpakkingen zaten bedragen van respectievelijk 16.150 en 10.300 euro. Justitie denkt dat de leidinggevende deze heeft gestolen op 20 of 21 januari 2018.

De verdachte kon dit eenvoudig doen uit hoofde van zijn persoonlijke dienstbetrekking.

Hij moet nu alsnog voor de rechter verschijnen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

9 gedachten over “SUPERMARKTMANAGER SCHIEDAM STEELT 26.000 EURO

  1. Waarschijnlijk is dit groeibriljantje verkeerd begrepen, hij deed het uit menselijkheid.
    Hij verduisterde het niet voor zichzelf.
    Hij wilde dit aan zijn (voor)ouders, genietend van een uitkering in het rifgebergte, geven. Deze (voor)ouders hebben jarenlang hard moeten werken in Nederland voor onderbetaling, werden continu gediscrimineerd en als slaaf gezien. Om naast hun W.A.O. , W.W. A.O W. of bijstandsuitkering een beetje te kunnen leven is dit geld een aanvulling.

    Heb sterk het vermoeden dat hij in het bezit is van een corona diploma. Of zou hij assistent winkelmanager geworden zijn door positieve discriminatie en voorkeurbeleid? In ieder geval deugt hij niet.

  2. Och, nog te weinig voor een dikke Duitse haram bolide, of het moet een tweedehandsje zijn. Indruk maak je er niet mee in Nieuwland of Groenoord.

  3. Heerlijk al die racisten hier🥰 wat fijn dat de pvv zwaar heeft verloren in onze mooie Schiedam! Dat O zo mooie schiedam dat helemaal is overgenomen door ons buitenlanders heeeeeeerlijjjk! Ga maar lekker kapot👍

        1. Misschien?
          Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is dat zo.
          Hij spreekt over “ons” buitenlanders.
          Tevens mensen “kapot” wensen is ook de taal van K gewoon. Normale mensen wensen hun “tegenstander” niet kapot, maar gaan een discussie aan. Maar normaal zijn zit bij hem niet in zijn genen en blijft aard van het beestje.

          1. Het is inderdaad herkenbaar aan die kinderachtige poppetjes tussen zijn tekst. Nu noog (haha) (looser) ennnn (tokkiehhh)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *