WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘DENK VERSPREIDT IN SCHIEDAM FOLDERS TIJDENS AVONDKLOK’

SCHIEDAM- In een deel van Schiedam-Nieuwland hebben inwoners een folder van Denk in hun brievenbus gevonden op een tijdstip waarop geen actie mag worden gevoerd. Het flyeren van een politieke partij valt niet onder de uitzonderingen die het Rijk toestaat tijdens de avondklok (na 21.00 uur). Dat laat de gemeente Schiedam weten, zonder daarbij namen te noemen.

De stellingname, op de site van de gemeente, lijkt een directe reactie op de kritiek van raadslid Monique Rotteveel (LOS). Zij zag afgelopen weekend, tijdens het uitlaten van de honden, om 23.15 uur, hoe door de partij Denk werd gefolderd. Rotteveel: ‘Brutaliteit ten top’.

Doğukan Ergin (Denk) ziet het probleem niet: ‘Wat is daar nou mis mee? Vrijwilligers doen aan brievenbus flyeren, uiteraard met een avondklokverklaring.’

Volgens de gemeente is deze activiteit niet toegestaan, ook niet als de politieke partij daar zelf een werkgeversverklaring voor afgeeft. Ontheffingen hiervoor zijn ook niet mogelijk. De gemeente roept op om dit soort activiteiten niet te ondernemen.

Denk en LOS staan beiden kritisch tegenover de vrijheidsbeperkingen. Alleen Denk voert, landelijk en lokaal, ook daadwerkelijk oppositie tegen (onderdelen van) de covid-maatregelen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

8 gedachten over “‘DENK VERSPREIDT IN SCHIEDAM FOLDERS TIJDENS AVONDKLOK’

  1. Dat weten ze toch onderhand wel met die lui , ze hebben maling aan de Nederlandse wetgeving en willen op zo’n manier de macht grijpen .

  2. ze kunnen beter hun rotzooi van die borden opruimen die her en der in de bosjes van nieuwland liggen ook een prikstok meenemen voor die folders

    1. Duizendmaal oneens, stop de lockdown! Niks regels naleven. We zijn juist helemaal NIET gebaad bij onderdanigheid aan de New World Orde. Iedereen hoort het recht te hebben om ’s avondse om 23 uur flyers in brievenbussen te doen. Denk én ieder ander! Ik heb een teringhekel aan vergelijking met WO2. Maar nu begrijp ik WO2 wel beter… dankzij dit soort mensen die de onderdrukking verdedigen én klikken (mevrouw Rotteveel)!!!

      Doen wat je gezegd wordt want anders… De consequenties kunnen deze mensen niet overzien. De mensen die Anne Frank verraadden luisterden ook prima, en hielden zich aan de regels. Degenen die haar onderdak gaven waren immers wappies.

      En maar juichen bij het neerslaan van vredige demonstraties (vanwege achterlijke regeltjes!!) Mensen lijken wel losgekoppeld te zijn van hun natuur, van hun menselijkheid. Of je nu vóór of tegen overheidsmaatregelen bent, als je goedkeurt of het zelfs leuk vindt dat mensen worden neergeknuppeld of aangevallen door honden klopt er echt iets niet.

  3. Ik loop zelf folders, ik mag deze niet in de bus gooien bij mensen die nee/nee en ja/nee stickers op hun brievenbussen hebben geplakt, nu kwam ik deze week een heleboel van die Denk troep tegen die half uit de bussen hingen en ook nog eens in alle b ussen te zien waren dus ook waar de stickers geplakt zijn, het vervelende is dat ik als bezorger erop aan word gesproken over die Denk troep, kwade bewoners omdat deze mensen denken dat ik deze erbij bezorgd. heel vervelend!!! Denk Denk na of hou je tiefuszooi bij je of hou je aan de regeltjes waar ik als rasechte nederlander met 100% nederlands bloed me ook aan MOET houden. ik hou er niet van dat mensen overal schijt aan hebben en ik ervoor aangesproken word.

  4. Ben je het wel of niet eens met de avondklok, dat vind ik niet belangrijk. Ik ben zelf volmondig tegen de avondklok en andere regeltjes.
    Heel Nederland plat voor 2% van de bevolking, die last zou kunnen krijgen van corona.

    Helaas zijn de liegebeestjes gekozen door het grootste gedeelte van het volk.
    En aan hun beslissingen moeten we ons houden, zo werkt dat helaas. Het betekend uiteraard niet dat je als burger niet het recht heeft om te protesteren.
    Maar doe het op een vreedzame manier zonder middenstanders hun winkel te vernielen.

    Ik vind het gevaarlijk dat een radicale partij die het liefst onze democratie om zeep wil helpen, gewoon folders gaat verspreiden na 21.00 uur.
    Wederom een teken dat deze 5e colonne schijt heeft aan onze regering en onze wetten.
    Geen ene andere partij overtreed de avondklok om rotzooi te verspreiden.

    Wat mij wel verbaasde is dat deze 5e colonne figuren door de politie werden aangesproken en dat de politie het prima vond, althans dat beweren die lui van denk. Kan mij dat haast niet voorstellen in Schiedam. In Amsterdam wel met die wereldvreemde Halsema. Wel duizenden links gepeupel laten demonstreren voor gelukzoekertjes en criminelen in Amerika maar geen anti corona demonstratie.
    Als ik van mijn partij een poster ophang of flyer word ik bedreigd, door het “vreedzame” linkse gepeupel en anderen die democratie weg willen hebben.

  5. Gewoon niet op stemmen. Welke partij dan ook, van ieder die iets in mijn brievenbus stopt weet ik, die krijgt mijn stem niet. Goede wijn behoeft geen krans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *