WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WEEKMARKT VLAARDINGEN DOORSTAAT STRAFFE WIND

VLAARDINGEN- De zaterdagmarkt op het Veerplein in Vlaardingen gaat gewoon door. Slechts een enkele marktkoopman heeft afgehaakt vanwege de stevige wind: Door het hele land, met windstoten tot wel 90 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om extra alert te zijn als ze de weg opgaan.

Bij de notenkraam op het Veerplein ondervindt de verkoopwagen nauwelijks hinder van de wind. De meiden van bakkerij ‘t Stoepje zijn vanmorgen vanuit Spakenburg zonder vrees de weg opgegaan. Hier zijn de spanten iets strakker aangetrokken om alle dekzeilen op zijn plaats te houden bij de kraam op het Vlaardingse plein. Ook de aardappelboer en de stroopwafelkraam doen zaken als vanouds.

Vanmiddag kan een enkele bui overtrekken, met mogelijk hagel en onweer. Dan trekt de wind verder aan en komen zware windstoten voor.

Tot nu toe is de Vlaardingse brandweer slechts enkele keren opgeroepen voor stormschade. Om 07.20 uur voor schade in de Nieuwe Kerkstraat en om 08.00 uur aan de Linden van den Heuvellsingel.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *