WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANPLANT EERSTE BOOM HERINNERINGSBOS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De eerste boom van het nieuwe herinneringsbos in Vlaardingen gaat komende woensdag de grond in. De eerste boom, een linde, wordt geplant in het Krabbepark. De gemeente richt dit gebied rondom de Krabbeplas opnieuw in en heeft het herinneringsbos in de plannen opgenomen.

Sommige momenten, mensen en gebeurtenissen wilt u nooit willen vergeten. De nieuwe stichting Memory Trees geeft Vlaardingers de mogelijkheid om herinneringsbomen te planten. Zo wil de stichting een bijdrage leveren aan een groenere stad en stadsgenoten de gelegenheid geven om hun herinneringen een tastbare plek te geven.

De stichting Memory Trees ontstond vanuit een idee van bewoners. De stichting biedt Vlaardingers de mogelijkheid een boom te planten. Dat kan ter herinnering aan een droevige gebeurtenis zijn, zoals het overlijden van een geliefde. Maar ook feestelijke momenten die u zich altijd wilt blijven herinneren, zijn natuurlijk een mooie aanleiding, bijvoorbeeld de geboorte van een kind of kleinkind. Of wat te denken van een boom bij uw huwelijk, om een vriendschap te bezegelen of het behalen van een diploma te vieren? Een boom bestellen en planten kan via de Stichting Memory Trees. In het nieuwe plantseizoen in oktober kunnen er nieuwe bomen geplant worden, zodat het een echt herinneringsbos gaat worden.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt de Stichting Memory Trees op Facebook. Of neem contact op via memorytrees@outlook.com

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “AANPLANT EERSTE BOOM HERINNERINGSBOS VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *