Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

COLUMBIAANSE DRUGSBAAS SCHIEDAM VERBORG 6,6 MILJOEN

SCHIEDAM- Een Colombiaanse drugshandelaar heeft zich de afgelopen 5 jaar schuilgehouden in Schiedam. De 51-jarige Mario Alfredo H. is opgepakt op 3 november in Delft. Deze week wordt zijn strafzaak behandeld door de rechtbank Rotterdam.

De Colombiaan dacht uit beeld te blijven door een vals arbeidscontract met ‘brutoloon’ van een payrolling BV in de ‘s-Gravelandsepolder.

H. bezat bij zijn aanhouding cryptovaluta ter waarde van 6.620.000 euro, verspreid over Bitcoinen, Moneroen, Ethereumen, Litecoinen, Digibyteen, BitcoinGolden en Zcashen. Met het kapitaal heeft de Colombiaan onder meer een woning aangekocht in Spanje. Ook verwierf hij met de digitale munten: een AudiA6 met Spaans kenteken, een Yamaha motorfiets, een Cartier horloge en een Rolex horloge.

De Colombiaan wordt ervan verdacht, in de periode van 2015 tot 2020, grote hoeveelheden cocaïne Nederland te hebben binnengebracht.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “COLUMBIAANSE DRUGSBAAS SCHIEDAM VERBORG 6,6 MILJOEN

  1. Ik snap het niet, op 4 maart was er een drugsdealer die zijn geld in panden stak en dat was dus niet goed. Deze dealer gaf daar blijkbaar gehoor aan en stopte al zijn bitcoins in een ouwe sok…..Ook niet goed. Door die pandemie kun je je geld ook niet aan vakanties of restaurants steken dus wat moet hij er dan mee? Misschien wat advies inwinnen bij de oranjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *