WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEDISCH PEDICURES BETREKKEN LESKIPAND VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De medisch pedicures (en thuiskapster) van het Vlaardingse Zonnehuis betrekken binnenkort een eigen onderkomen op de Hoogstraat. Het koppel achter Azal heeft een van de drie units gehuurd in het Leskipand. De afgelopen jaren waren de twee uitsluitend werkzaam in het Zonnehuis en in de Billitonflat.

De nieuwe huurders in het Leskipand zijn gespecialiseerd in voetbehandelingen bij risicogroepen, zoals diabetici, ouderen en reumapatiënten en op toepassing van specialistische technieken. Hierdoor bedient het stel een brede doelgroep dan de gewone pedicure. Azal verwijdert en behandelt ook eelt, likdoorns of een ingegroeide nagel. Ook voor een pijnloze en effectieve verwijdering van schimmelnagels (kalknagels) met laserbehandeling kunt u bij Azal terecht.

Op de plek van het voormalig Leskipand op de Hoogstraat 206 is nieuwbouw gekomen met bedrijfs- en winkelruimte op de begane grond en daarboven huurappartementen speciaal voor jongeren tussen 18 en 35 jaar zonder kinderen.

De bedrijfsruimte in het herbouwde Leskipand is afgelopen december opgesplitst naar drie bedrijfsunits. Twee daarvan staan nog leeg.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *