Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KLUS VULCAANWEG VLAARDINGEN IN ÉÉN DAG GEKLAARD

VLAARDINGEN- De Vulcaanweg in Vlaardingen-Oost is weer begaanbaar. Het gele bord met de mededeling ‘slecht wegdek’ kan worden opgeborgen. De schade aan het afvalt – ter hoogte van DFDS – is zaterdag hersteld. Putten in het wegdek zijn volgestort met asfalt en geëgaliseerd. Het verkeer kon met behulp van verkeersregelaars gebruikmaken van telkens één rijbaan.

Als door weersomstandigheden de temperatuur daalt tot onder het vriespunt, kan vorstschade aan het wegdek ontstaan. Vorstschade is van alle jaren.

Ondertussen is de verwachting dat het vrachtverkeer over het grootste deel van de Vulcaanweg zal afnemen, door een andere afstelling van de verkeerslichten en uitbreiding van DFDS met het terrein van het voormalige RBT. Daarnaast heeft DFDS hooggespannen verwachting van een extra in- en uitgang aan de Vulcaanweg.

Alle ferry’s die naar Engeland varen bevinden zich op buiten stedelijke locaties, behalve de Vlaardingse ferry. Hierdoor staan Vlaardingers vanaf Vijfsluizen vaak muurvast met hun auto’s.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *