Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMS RAADSLID: ‘VERDWIJNEN GRIEP IS ONZINBERICHT’

SCHIEDAM- Zelden heeft de fractievoorzitter van Lokaal Onafhankelijk Schiedam (LOS) zo’n onzinbericht gelezen. Alle gevestigde media melden prominent: ‘Lockdown doet griep de das om. Nul gevallen deze winter’. Arie Villerius (LOS): ‘Uiteraard zijn er, zoals ieder jaar gewoon tussen de 6 en 8000 griepdoden, maar dat worden nu coronadoden genoemd. Dat telt zo makkelijk mee in de statistieken, begrijpt u ?’

Het RIVM komt met een kanttekening. Zo zouden de meeste mensen met griepachtige klachten zich nu bij de GGD laten testen op covid-19 en niet op griep bij de dokter, beweert het instituut.

Zo’n 80% van de positief geteste mensen vertoont geen symptomen (is asymptomatisch). Zelfs in de leeftijdsgroep van 70 tot 79 jaar zijn ongeveer 60% van de mensen asymptomatisch. Meer dan 95% van alle mensen vertoont hooguit gematigde verschijnselen.

Meer dan 600 wetenschappers hebben gewaarschuwd voor ‘een nooit eerder vertoonde monitoring van de maatschappij’ door middel van twijfelachtige apps voor het traceren van contacten. In sommige landen wordt de contact-tracering al rechtstreeks door de geheime diensten uitgevoerd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “SCHIEDAMS RAADSLID: ‘VERDWIJNEN GRIEP IS ONZINBERICHT’

 1. Ze hebben wel meer dan alleen griep uitgeroeid het afgelopen jaar: sociale cohesie en de economie. Ik vind vooral de kanttekening van het RIVM in het bericht leuk.

  Maar ja, als je de griep een andere naam geeft (covid 19), en je weet dat mensen ziek en verkouden worden in de winter, kan je dat mooi voor een angstmiddel gebruiken !!! De kunst van manipuleren is dit zo subtiel te doen dat het niet opvalt. Maar als je het over de top doet zet je jezelf te kakken, en hoe.

  Jaap van Dissel trots: “Hoe we niet naast de vrije samenleving, algehele mentale volksgezondheid, middel- en kleinbedrijf ook de griep hebben vernietigd met onze fantasie modellen en maatregelen. “

  Conclusie: lockdown helpt niet waar het voor bestemd is.

  1. Ik ben echt bang dat de mensen die nu niet wakker zijn hersendood zijn. Alles gebeurt vlak voor hun ogen en onder hun neus en nog willen of kunnen ze niet wakker worden of zijn dat degene die al een nano chip in zich hebben en daarom geen empathie meer kunnen voelen?

 2. Griep is verdwenen omdat iedereen zich aan de regels houdt.
  De zogenaamde corona besmettingen nemen toe omdat niemand zich aan de regels houdt.
  Heel logisch allemaal…
  volgens de lockdownies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *