Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS SCHRAPT PARKEERPLAATSEN BIJ AVONTURIS

MAASSLUIS- Vanwege de bouw van een appartementencomplex in de Maassluise wijk Het Balkon, zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen voor de naastgelegen natuurspeelplaats Avonturis. Bezoekers wordt gevraagd met de fiets te komen of te parkeren bij metrostation Maassluis West en over het pad langs de bouwweg naar Avonturis te lopen.

Parkeren op de bouwweg bij Avonturis is niet toegestaan en gevaarlijk vanwege het zware bouwverkeer dat van de weg gebruikmaakt.

De gemeente plaatst binnenkort borden om te wijzen op de gevaarlijke situatie en het verminderde aantal parkeerplaatsen. Medewerkers van Handhaving en Toezicht controleren regelmatig of de regels worden nageleefd.

Gemeente en de bouwer wijzen er ook op dat de bouwweg geen plek is voor kinderen om te spelen, fietsen en skaten. Dit kan voor zeer gevaarlijke situaties zorgen vanwege het aanwezige bouwverkeer en de bouwmaterialen.

Als de bouw van het appartementencomplex en de omliggende woningen klaar is, worden in de wijk extra parkeerplaatsen voor Avonturis aangelegd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *