RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FEESTWEEKEND ROND KONINGSDAG BIJ CKC MAASSLUIS

MAASSLUIS- Korfbalvereniging CKC uit Maassluis maakt van Koningsdag 2021 een gigantisch online evenement van maar liefst drie dagen (25,26 en 27 april). Gedurende die drie dagen laten twee dj’s (Leon Kloppenburg & Sander van Aalst) zich opsluiten in een glazen huis op het terrein van de vereniging . Van ’s ochtends tot ’s avonds entertainen de dj’s Maassluise inwoners met muziek, talkshows, live-sets, bingo’s, loterijen, bootcamps en nog veel meer. Het glazen huis wordt namelijk drie dagen live gestreamd en uitgezonden.

Alle Maassluise sportverenigingen worden bij het evenement betrokken. Samen met horecaondernemers uit Maassluis gaat CKC ervoor zorgen dat u de lekkerste menu’s thuis kunt laten bezorgen. De senioren uit de verzorgingstehuizen in Maassluis worden ook niet vergeten tijdens dit evenement. Zij worden tijdens Koningsdag voorzien van een tompouce. 

Saamhorigheid en een feestje. Dat zijn de twee woorden die deze drie dagen hoog in het vaandel staan.
Hoogtepunt wordt de loterij op 26 april waarvoor nu de loten worden verkocht door de leden. De inkomsten uit de loterij zijn belangrijk voor de vereniging. Het team wat de loten het snelst heeft verkocht en die persoon die de meeste boekjes verkocht heeft, winnen een prijs.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *