Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEZEM ALS WELKOMSTCADEAU NIEUWE HUURDERS VLAARDINGEN -VOP

VLAARDINGEN- Woningcorporatie Waterweg Wonen verwelkomt nieuwe huurders in Vlaardingen-VOP vanaf vandaag met een welkomstcadeau: een bezem en een informatiekaart voor in de meterkast.

Na de woningtoewijzing krijgt de kersverse nieuwe huurder een bezoek van Waterweg Wonen. Tijdens dit intakegesprek krijgen ze informatie over de buurt waar ze nu wonen. Ook krijgen de nieuwe bewoners de mogelijkheid om vragen te stellen. En verzoekt de huisbaas hen enkele vragen te beantwoorden.

Dit huisbezoek vindt 3 weken na de verhuring plaats. Zo kan Waterweg Wonen vragen of alles goed gegaan is met de verhuring en de verhuizing. Ook kan de verhuurder eventuele klachten direct op (laten) lossen.

Als welkomstcadeau krijgt de huurder een bezem met het logo van Waterweg Wonen en de tekst: ‘Wij houden zelf onze straat schoon’.

Na afloop hangt de huisbaas een servicekaart in de meterkast van de bewoners. Hierop staan belangrijke telefoonnummers van onder andere Irado, Waterweg Wonen, Minters en de gemeente.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “BEZEM ALS WELKOMSTCADEAU NIEUWE HUURDERS VLAARDINGEN -VOP

  1. Ze kunnen beter die bezems aan de Vlaardingse Gemeenteraad uitdelen , dan kunnen ze hun eigen verliesgevende beerput eens schoonmaken .

  2. Dit doet me denken aan nog een uitspraak van mij toen mijn oude voorman eens begin over dat hij alleen maar werk wilde doen dat bij zijn niveau paste …..
    Waarop ik naar de besemkast liep en hem dus een bezem overhandigte , en zei: hier heb je een bezem…….
    Waarop zijn antwoord: wat kom jij doen met een bezem ?
    Mijn antwoord was … je zegt net dat je alleen maar werk op je eigen niveau wilde doen , nou bij deze , ga maar vegen:-)
    ( achter afgezien had ik hem met die bezem hard neer moeten slaan .. maar goed wijsheid komt met de jaren zal ik maar zeggen )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *