WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MALLEBABBE VLAARDINGEN BLIJ MET INZAMELING

VLAARDINGEN- Een inzamelingsactie voor het Vlaardingse eetcafé MalleBabbe heeft al bijna 9.000 euro opgeleverd. Het streven is 10.000 euro bij elkaar te krijgen voor een van de vele noodlijdende horecabedrijven. Voor de uitbaters is de huidige opbrengst nu al voldoende om uit dankbaarheid een grote banner aan de voorgevel te hangen van hun zaak in de Brede Havenstraat.

Meerdere afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland hebben opgeroepen om komende dinsdag massaal de terrassen te open en gasten te ontvangen. De horecabazen vinden dat de grens is bereikt en dat het kabinetsbesluit om de zaken nog langer dicht te houden niet langer houdbaar is. Hoeveel bedrijven in Vlaardingen gehoor geven aan de oproep is nog niet bekend.

MalleBabbe beschikt over een zeer beperkt terras.

Sinds 2019 hebben Chris en Martin de populaire bodega overgenomen. Malle Babbe was daarvoor met regelmaat gesloten, onder meer op last van de burgemeester, omdat de toenmalige exploitant betrokken was bij een handgemeen. Deze exploitant deed de zaak daarna over aan twee nieuwe uitbaters, die rekeningen niet betaalden, waarna een langdurige sluiting volgde. Eind 2017 werd MalleBabbe overgenomen, maar die twee opvolgsters wisten het bedrijf niet opnieuw tot bloei te brengen. Het duo sloot de zaak in december 2018.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *