WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AH IN SCHIEDAM-CENTRUM GAAT VERBOUWEN

SCHIEDAM- De vestiging van supermarktketen  Albert Heijn  in het centrum van Schiedam start volgende week met verbouwingswerkzaamheden. De totale verbouwing duurt van vrijdag 5 tot een met maandag 15 maart. Op vrijdag 5 maart om 16.00 uur sluit de winkel tijdelijk de deuren.

In de vernieuwde winkel vinden klanten veel meer verse producten. De heropening is op dinsdag 16 maart om 11.00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een moderne en ruime supermarkt die het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn heeft.

Supermarktmanager Robert van den Bergh: “De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar door een slimme herinrichting wordt het straks veel ruimer. Bovendien krijgen we een groter versaanbod. We gaan onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, brood, taarten en alles voor de borrel.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Hof van Spaland 1 (Schiedam), Hagastraat 1 (Schiedam) en Vierhavensstraat 147 (Rotterdam).

Vooral in de avonduren kan de directe omgeving geluidshinder ondervinden van de verbouwing. Voor vrijdagavond 5 maart is een ontheffing verleend van 19.00 tot 23.59 uur. Dit geldt ook voor zaterdagavond 6 maart.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangen omwonenden nog een informatiebrief.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *