WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLAN VOOR ZORGUNITS IN OUDE SHELLGEBOUW VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het plan is om zorgunits te realiseren in het Shellgebouw op het voormalige Sportpark Vijfsluizen in Vlaardingen-Babberspolder. Een vertegenwoordiger van ontwikkelaar Heijmans laat dat weten in antwoord op vragen tijdens de online informatiebijeenkomst. Volgens de woordvoerder is men op dit moment al in gesprek met een partij die straks het zorgaanbod wil inrichten. Ook wordt gesproken over kleine commerciële activiteiten. Voorwaarde is wel dat het pand door de initiatiefnemers niet helemaal wordt afgesloten.

Heijmans wil het gebouw in ere herstellen. “Het moet zeg maar wel een soort van interactie met de wijk aangaan:, verduidelijkt de woordvoerder. “Dat zou kunnen zijn bijvoorbeeld dat je zegt; nou, ik heb gedeelten in het gebouw wat zeg maar toegankelijk is voor mensen. Waar je dus bijvoorbeeld een deelauto kunt boeken of waar je je pakketjes kunt ophalen, een koffiecorner. Dat zijn zeg maar de ideeën die we hebben en de gesprekken die daar ook over gevoerd worden met de partij waar we op zich heel veel vertrouwen in hebben, daar die zorgunits te realiseren.”

Vanaf volgend jaar wordt gestart met de bouw van zo’n 400 huizen op het terrein. De woningen zullen gefaseerd gebouwd worden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 gedachten over “PLAN VOOR ZORGUNITS IN OUDE SHELLGEBOUW VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *