Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MOUSTAFA F. ACTIEF MET ONDERGRONDS BANKIEREN VANUIT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De 32-jarige Moustafa F. wordt verdacht van ondergronds bankieren vanuit Vlaardingen, Rotterdam en Capelle aan den IJssel. F. zou volgen het Openbaar Ministerie (OM) zonder vergunning van de Nederlandsche Bank als betaaldienstverlener actief zijn geweest voor ISIS en Al Qaida, dan wel een groep of entiteit die hieraan is gelieerd.

In de periode van 1 januari 2018 tot en met 23 juni 2020 heeft de verdachte één of meerdere contante geldtransacties uitgevoerd in US Dollar, meent het OM.

Ook zou F. in Turkije, Syrië en Irak, tezamen en in vereniging met één of meer anderen, voorwerpen en geldbedragen verhuld en verborgen hebben terwijl hij wist dat die voorwerpen en geldbedragen geheel of gedeeltelijk afkomstig waren uit één of meer (al dan niet eigen) misdrijven en hij, en zijn mededader(s), van het plegen van dit feit een gewoonte hadden gemaakt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

11 reacties op “MOUSTAFA F. ACTIEF MET ONDERGRONDS BANKIEREN VANUIT VLAARDINGEN

 1. Ondergronds bankieren, dát is de oplossing tegen plofkraken. En ploffen, daar zijn ze goed in hoor, die Audi chauffeurs. Kunnen we weer overal pinnen, ondergronds uiteraard. Het heeft wel wat.

 2. Gelijk de vraag beantwoord welk soort lui veelal plofkraken plegen, ( duistere)kapperszaken beheren en in de drugshandel zitten.
  Maar het bedrag van27.962 is wel erg weinig om een terroristische cel mee te ondersteunen. Een paar dozen waterbommetjes, waterpistooltjes, wat jurken en het geld is op. Die Moustafa zal niet hoog op de ladder staan op weg naar de vele maagden als hij het aardse verlaat.

  1. Kan jou het verrotten of ze hoog of laag op de ladder staan ; Die moslims zijn en blijven een stelletje oplichters die hier de macht willen pakken .

 3. Hoe hoger, hoe harder dat tuig kan vallen.
  Kijken wat de uitslag wordt op 17 maart.
  Ben benieuwd hoe ‘gelukkig’ Nederland is met al die groeibriljantjes en gelukzoekertjes.
  Tot nu toe zie ik, tot grote ergenis, overal in Schiedam propaganda materiaal van DENK het straatbeeld verpesten. Andere partijen kunnen dat waarschijnlijk niet financieren en hebben geen leger om posters op te hangen. Hoezo geen invloed en indoctrinatie vanuit het brein van Erdogan en diverse Sheik’s.

  1. Idd , Dat spul wat DENK overal in Schiedam ophangt , doet mij denken aan 1940, toen NAZI-Duitsland en de NSB hier aan de macht kwamen . Ze moeten die lui met wortel en tak uitroeien voordat het weer eens te laat is ………………

 4. Foei Jannes, NSB, Nationaal SOCIALISTISCHE Bond. Kijk even welke huidige partijen die sympatieën nog delen te denken aan autoritaire polarisatie (NPO, vrijwel geheel links gepolariseerd) uitsluiting van andere partijen (zoals VVD en PvdA graag doen), en het afschaffen van inspraak (D-66 referendumverbod). Kijk dus uit waar je die rode stip plaatst, socialistisch zat er dus onder Mussert al in.

  1. En trouwens , mijn opa zat tijdens de tweede wereldoorlog in het verzet , en heeft aardig wat landverraders naar de andere wereld geholpen . Dus als je jezelf openlijk een Mof durft te noemen , gaan bij mij gelijk mijn haren overeind staan ………….

  1. Jannes, iedereen zijn opa zat in het verzet. Ik heb dat zó vaak gehoord. Nog nooit heeft iemand mij gezegd dat opa een enesbeejer was. Als al die mensen de waarheid spreken hadden die Duitsers geen schijn van kans gehad. Als al die mensen de waarheid spreken waren er in Nederland niet zoveel Joden aangegeven, verhoudingsgewijs zelfs het meeste van Europa. Kijk naar het aantal kliklijnen van vandaag en je ziet dat we nog steeds een volk van enesbeejers zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *