Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KINDERKLEDINGBANK SCHIEDAM LIJKT GERED VAN ONDERGANG

SCHIEDAM- Er zijn twee alternatieve locaties voorgesteld aan de kinderkledingbank Schiedam door verhuurder Woonplus. Het is aan de kinderkledingbank om te besluiten of ze zich in één van deze panden willen vestigen. De huidige locatie is per 1 maart niet langer beschikbaar.

De fractie van Denk in de Schiedamse gemeenteraad heeft in januari vernomen dat de kinderkledingbank moet sluiten vanwege de sloop van het huidige onderkomen. Het is wat Denk betreft onbestaanbaar dat de kledingbank noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten.

De partij is van mening dat het college van B&W alles in het werk moet stellen om een definitieve sluiting van de kinderkleding bank te voorkomen. In reactie daarop heeft het stadsbestuur laten weten dat men verwacht dat de kinderkledingbank tot een nieuwe overeenkomst met Woonplus komt en zo kan voortbestaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “KINDERKLEDINGBANK SCHIEDAM LIJKT GERED VAN ONDERGANG

  1. De kop De Kinderkledingbank lijkt gered schept verwachting en heeft ook geresulteert in een hoera stemming bij clienten en vrijwilligers van kinderkledingbank helaas schijn bedriegt want er is nog geen sprake van een redding het klopt dat Denk hard voor ons bezig is het klopt dat Woonplus 2 ruimten heeft aangeboden maar het belangrijkste ontbreekt in het stuk en dat is de financiering van die ruimten die is er n.l. niet dus de slingers en ballonnen zijn weer opgeborgen

  2. Als woonMin geen paginagrote advertenties in de lokale media plaatst en Denk niet propaganda zooi door de hele stad, hadden ze dat geld kunnen gebruiken voor de kinderkledingbank.

    Waarschijnlijk hebben de zakkenvullers van woonMin nog nooit van tweedehands gehoord en Denk stemmers zouden nooit kleding van ongelovigen dragen.

    Wederom een beeld scheppen naar de buitenwereld van hoe goed deze partijen wel niet zijn voor de Schiedammers.
    Gewoon gezwam en loze beloftes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *