WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER DAN 250.000 EURO VOOR NABESTAANDEN POLITIEMAN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Met het bereiken van de grens van 250.000 euro is een punt gezet achter de crowdfunding voor de nabestaanden van de verongelukte Maassluise politieman. De vouw die het ongeluk overleefde is afgelopen week uit het ziekenhuis ontslagen en terug in Maassluis voor revalidatie.

De initiatiefnemers voor de inzamelingsactie – politie Haaglanden – bedanken iedereen voor alle donaties die zijn binnengekomen voor Feline Sofie en Suzanne. Ze hadden nooit verwacht dat het zo’n groot zou worden. Twee weken terug werd ingezet op 50.000 euro. Dat berdag werd een dag later al verdubbeld.

De agent uit Maassluis kwam 2 weken terug, ter hoogte van Bergen (Noord-Holland). om het leven bij een ongeluk met een vrachtauto, die door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht kwam. De Maassluizer overleed ter plaatse. De chauffeur van de vrachtwagen, een 61-jarige man uit Alkmaar, is aangemerkt als verdachte.

De Maassluizer was werkzaam bij de hondenbrigade van de Haagse politie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “MEER DAN 250.000 EURO VOOR NABESTAANDEN POLITIEMAN MAASSLUIS

  1. Heel mooi initiatief, hieraan kan je zien dat de Nederlandse agenten ( en familie )een warm hart worden toegedragen door de Nederlandse gemeenschap. Ook de collegialiteit zal in dit bedrag een grote rol gespeeld hebben.
    Ben benieuwd waar de veroorzaker van dit drama mee wegkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *