Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STALKER (35) VLAARDINGEN OOK WEGPIRAAT

VLAARDINGER- De 35-jarige I. Ü. uit Vlaardingen wordt er door justitie van verdacht 3 jaar lang een vrouw in het Vlaamse Hasselt te hebben gestalkt. Daarnaast moet Ü. voor de rechter verschijnen na het veroorzaken van een auto-ongeluk waarbij hij het slachtoffer zonder zorg heeft achtergelaten.

In de periode van 1 januari 2016 tot en met 23 mei 2019 heeft verdachte Ü. stelselmatig inbreuk gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van C. Y, meent het OM. De vrouw is veelvuldig telefonisch benaderd door de verdachte. Ook ontving de vrouw meermalen Whatsapp- en MS-berichten. Daarin werd Y. verzocht bij de verdachte terug te komen, anders zou haar dochter iets ergs overkomen. Ook heeft Ü. zich meermalen opgehouden in de nabijheid van de woning van Y.

Op 8 mei 2019 wordt door Ü. geen voorrang verleend aan een medeweggebruiker op de Kruisbroekweg in Naaldwijk. Direct na het ongeluk gaat Ü ervandoor. Slachtoffer D.X. R. blijft gewond achter.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “STALKER (35) VLAARDINGEN OOK WEGPIRAAT

  1. Vertel a.u.b. eens wat nieuws over lui met zulke initialen. Zijn allemaal zulke lieve mensen, al duizend jaar verkondigen ze dat. Je dochter zal met zo groeibriljantje thuiskomen.

    Kan me niet voorstellen dat het “alleen maar” een bedreiging was om de dochter wat aan te doen, zal al wel met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gebeurd zijn.
    Dat soort “doet” het al met kinderen van heel jonge leeftijd, zelfs hun grote voorbeeld M deed het al. Slecht voorbeeld volgt.

    Terloops nog even een ongeval veroorzaken en geen verantwoording durven te nemen voor het veroorzaken van een ongeval. Of de auto was niet verzekerd of auto was gestolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *