WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EIS: 10 JAAR TEGEN VERDACHTE MAASSLUIS VOOR RIPDEAL

MAASSLUIS- Tegen een verdachte uit Maassluis is een celstraf van 10 jaar geëist voor een gewelddadige ‘ripdeal’ op een 27-jarige man uit Almere. In dezelfde strafzaak staan ook twee verdachten terecht uit Rotterdam en België.

Het drietal wordt verdacht van doodslag met als doel het slachtoffer van wiet te kunnen beroven. De rechtbank in Amsterdam doet over twee weken uitspraak.

De man uit Almere werd in juni 2019 in een parkeergarage in Amsterdam-Oost beroofd door drie gewapende mannen, waaronder de man met wie hij daar een afspraak had over de verkoop van wiet. Nadat het slachtoffer met een machinepistool in zijn arm was geschoten, ging het drietal ervandoor met zeven kilo hennep uit de auto van het slachtoffer.

Het slachtoffer eist 15.000 euro smartengeld van de drie verdachten. Door het schot liep hij meerdere gebroken en verbrijzelde botten in zijn arm op. Hij kan de arm nog steeds niet goed gebruiken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

11 gedachten over “EIS: 10 JAAR TEGEN VERDACHTE MAASSLUIS VOOR RIPDEAL

  1. Ongelooflijk,
    een drugsdealer wordt geript door concurrenten, krijgt een kogel in zijn arm en doet huilie huilie.
    Vervolgens 15.000 euro smartengeld eisen.
    Is mij op dit moment onduidelijk of deze eis is toegewezen.
    Indien het wordt toegewezen kan de concurrentie dat uiteraard niet betalen uit legaal geld, dus ‘schiet’ de staat het voor in kader van slachtofferhulp. Terugbetaling zal nooit gebeuren.

    Het zgn. ‘slachtoffer’ moeten ze zijn rijbewijs afnemen wegens medische ongeschiktheid , door zijn arm niet te kunnen gebruiken. Zou deze ook moeite hebben met het knippen van de wietplant toppen? Over een eventuele (taak) straf voor die huilie huilie crimineel hoor je niets.

  2. Even hoor, je wordt drugsdealer, kent waarschijnlijk de risico’s van het vak, je hebt de mazzel dat je er bij een foute deal alleen met een schotwond vanaf komt en presteert het dan om een schadevergoeding te eisen alsof je een boekhoudertje bent????? Lul!! Amateur!! je hoort zelf in de bak. Jammer dat het de werkende burger weer zo veel geld kost. Had je geen arbeidsrisicoverzekering?

    1. Hans , het is echt ongelofelijk wat er in dit land allemaal gebeurt , en wat ook nog de mogelijkheden zijn voor onze stoute burgers .

      1. N.B. Een beroepsduiker loopt toch ook niet achteraf te zeuren als ie verdronken is , hij wist de risico ’s van het vak ………………………

      2. Och Jannes een aantal jaar geleden konden criminelen de aanschaf van hun wapen(s) van het belastbaar” inkomen aftrekken.

  3. Trieste Kafir,
    Nee bijdehand slim links!
    Vervelend voor je oom hé?
    Nu moet jij zeker drugs aan de man brengen op de A16 tussen Hazeldonk en Breda in een BMW?
    Wat anders dan op je scooter.

    Liever domrechts geworden dan achterlijk geboren en gebleven.Ha ha ha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *