WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAN (42) WIL BOA’S SCHIEDAM OVERHOOP RIJDEN

SCHIEDAM- Handhavers van de gemeente Schiedam moesten vrezen voor hun leven toen de 42-jarige Mohamed A. het op hen had voorzien. De Marokkaan heeft opzettelijk met zijn auto ingereden op de Schiedamse Boa’s toen zij hem op 4 mei 2018 wilden aanhouden. Deze week staat A. voor de rechter.

Volgens het OM heeft A. zeker één Boa mishandeld, door met een door hem bestuurde auto (vanuit stilstand, met een zich verhogende snelheid) in de richting van de handhaver te rijden en tegen de fiets te rijden waarop de Boa zat, ten gevolge waarvan de handhaver ten val is gekomen.

Naar hoofdagent R. van R. is door A. gespuugd en een rochelende beweging gemaakt, in de richting van de politieman. Beiden kregen de woorden toegevoegd: “Jullie zijn kankerlijers”, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

Bij zijn uiteindelijke arrestatie heeft A. zich met geweld verzet tegen de Boa’s en de politie, door zich meerdere malen (met kracht) los te trekken en in een andere richting te bewegen dan waarin een van de handhavers A. trachtte te brengen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

23 gedachten over “MAN (42) WIL BOA’S SCHIEDAM OVERHOOP RIJDEN

  1. Nav een ander artikel werd geklaagd over de grote hoeveelheid allochtone boa’s, dus vanuit het oogpunt van Martin.de.Kok en Hans Kreuger zie ik het probleem niet: jullie zullen om beide betrokkenen niet treuren, aard van het beessie

    1. Hier maak je een vergissing beste Kafir.
      Indien je stadswacht wil worden dien je over de Nederlandse nationaliteit te beschikken. Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt ben je een Nederlander. Ik ben tegen het begrip stadswacht die in het openbaar domein werkzaam zijn. M.n. de figuren die op straat lopen en politietaken uitvoeren. Laat dat aan politie over. Ik ben wel voor Boa’s die handhaven op bijzondere wetten, o.a. overbewoning, douane, conducteurs, etcetera.

      1. Verdiep je in het beroep van handhaver.
        Forse studie en jaarlijks trainingen, theorie en praktijk.
        Blij dat handhaving handhaaft . Jammer de beperking , BOA prima verlengstuk van politie .

        1. Beste Redbull,
          Ik heb mij erin verdiept.
          Ik ben beslist niet tegen BOA inzet voor bijzondere wetten. Wel tegen stadswachten (weet dat het een oude benaming is) die werken in het publiek domein.
          Uiteraard is het een noodoplossing voor te weinig agenten. Komt door de fantastische regering van de afgelopen jaren.
          Forse studie? 6 weken bij de loi voor diploma. Dat ze het gewichterer maken door naar een school te sturen, doet niets af aan het feit. BOA’s bij de belastingdienst, NS, RET, Politie, v.m. parkeerpolitie, milieu, voedsel Warenwet,
          Etcetera Etcetera, heb ik respect voor.
          Maar lui die het diploma BOA hebben gekregen om op straat rond te hangen heb ik niets mee op. Ga dan naar de echte politie, mits je daar uiteraard wel geschikt voor ben. Waarschijnlijk zijn de stadswachten dat niet,anders hadden ze daar gewerkt.
          Waarom niet je eigen naam als inzender?
          Ben jij ’toevallig’ stadswacht?

          1. Aanvulling.
            Weet ook dat je met een BOA diploma alleen, niets kan doen.
            Je moet daarnaast ook veel weten van bijzondere wetten. De BOA’S van voornoemde diensten m.u.v. stadswachten, durf ik vrijwel geen discussie mee aan te gaan. Je weet gewoon dat het mensen zijn met een volledige opleiding op 1 vakgebied.
            Stadswachten hebben overal ‘een beetje’ verstand net voldoende om een simpele overtreding te beboeten, maar van hogere wiskunde hebben ze, uit mijn persoonlijke ervaring, geen kaas gegeten. Verschillende malen discussies meegemaakt met verschillende burgers en stadswachten, waaronder mij ook gerekend. Bleven bij de zinnen van:
            ‘Omdat ik het zeg, ga de discussie niet aan, een ieder hoort de wet te kennen’ etc. Uitleg werd er niet gegeven. Fout is fout, niet voor rede vatbaar. Een stukje inlevingsvermogen ontbreekt veelal.
            Ondertussen hoop ik dat het niveau wat beter is geworden. Maar in het verleden is het begonnen met langdurige werklozen met amper beheersing van de Nederlandse taal.

  2. Wat een vredelievend volk is het toch, al duizenden jaren.
    Ondanks dat stadswachten niet mijn favorieten zijn; blijf van ze af. Als je het niet met ze eens bent dien je een klacht in. Ter plaatse een discussie aangaan heeft geen zin, daarvoor denken ze over het algemeen te zwart/ wit.
    En daarnaast verwacht ik niet dat deze Kafir, Mohamed A, niet in staat is, om iets duidelijk op papier te zetten.
    Hoop wel dat deze kennisgemaakt heeft met de wapenstok van de hoofdagent.

  3. I.d.d. Kafir je geeft toe dat je ook verbaasd ben. Ik ben ook verbaasd en jij ben dus ook anders gewend. Deze keer verbazingwekkend geen mes in het spel. Of zou dat komen doordat deze Mohamed weet dat als hij zijn mes zou pakken ome agent in een schietwaardige positie zou zijn gedwongen?
    Betekend dat Mohamedje in ieder geval 1 hersencel heeft.

        1. 🐷🐷🥸🥸

          De inhoud kan je niet aan, de ene na de andere intellectuele KO, dus dan maar huilie huilie doen om de vorm….gaaap 🙈🙉

  4. Beste Kafir,
    Was een testje hoe het met jou Nederlandse taal in geschrift stond. Kunnen lezen is toch makkelijker dan spreken, dat zal je wel ondervonden hebben.
    Trouwens hele leuke familiefoto van jou.
    Ha ha ha.

      1. Beste Kafir,
        Goed je best gedaan in de 2e klas. Mag ook wel na deze 4 jaar gevolgd te hebben.
        Testte wederom of het een gokje van jou was over het begrip van de Nederlandse taal, of van jouw kennis van de Nederlandse taal.
        Complimenten hoor.
        Ik begrijp dat je geen onderbouwde tegen argumenten hebt, en is dit jouw alternatief om het over d,tjes en t,tjes te hebben.
        Nog een kleine opmerking voor de toekomst.
        Zet voortaan nog even puntjes tussen ipv.

        Mis nog één emoji in je familie emoji,
        jullie zijn toch met 5 personen?

  5. Excuses,
    Ik benoemde de (m)emoji’s zijnde als foto’s.
    Ik bedoelde eigenlijk (m)emoji’s .

    Dat zijn zelfgemaakte afbeeldingen van de persoon die zijn gezicht als (m)emoji gebruikt als afbeelding in WhatsApp berichten.
    Kafir copieert dit zelfportret vol trots naar deze media.
    Moet wel zeggen dat het heel realistisch vorm is gegeven dit zelfportret.

    1. Wat een passie & haat is er toch te vinden op het internet.

      Het lijkt wel weer de MSN tijd van kinderen op basisscholen. Alleen nu zijn het de volwassenen via nieuwsbladen. (Haha)

      Ga zo door heren, wij vermaken ons prima. 👌

  6. Deze imbicielen moeten een zware straf krijgen en een hoge boete. Ik ben blij met de BOA, S die doen goed werk. Heb respect voor de handhavers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *