RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

2 JAAR CEL VOOR ROEMEENSE MENSENSMOKKELAAR HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De 41-jarige Roemeense mensensmokkelaar Stefan Alexandru C. heeft een celstraf opgelegd gekregen van 2 jaar, waarvan 8 maanden voorwaardelijk. Zijn Roemeense bijrijder Petru Constantin J. (34)  is vrijgesproken. Op 29 februari vorig jaar heeft de internationale vrachtwagenchauffeur C. zich schuldig gemaakt aan mensensmokkel in Hoek van Holland.

De Roemeen heeft de mislukte overtocht gecoördineerd van zes illegalen – variërend in leeftijd van 16 tot 39 jaar – uit Irak en Iran.

Die zaterdag ontdekt de Koninklijke Marechaussee in Hoek van Holland de zes illegale vreemdelingen in een busje dat werd bestuurd door C.

Tijdens de uitreiscontrole van de ferry naar Engeland controleerden Marechaussees het personenbusje met Roemeens kenteken. Om illegalen op te sporen, is de bus geopend voor verder onderzoek. Bij controle viel op dat achterin een krappe ruimte was gebouwd. Aangezien niet direct zichtbaar was of hier mensen achter zaten, is de laadruimte verder doorzocht. Achter een schot kwamen vervolgens zes vreemdelingen vandaan gekropen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

10 reacties op “2 JAAR CEL VOOR ROEMEENSE MENSENSMOKKELAAR HOEK VAN HOLLAND

 1. Zonde, die man deed goed werk om die lui het land uit te krijgen. We zitten er zeker weer op te wachten om nog meer uitkeringen te verstrekken en nog meer woonruimte op te offeren.

    1. En een lintje van de koning …………..Maar even serieus ; Er zal wel weer een Turk achter het verhaal zitten , omdat ie altijd over lijken gaan .

     1. Altijd maar die Tjoerken de schuld geven, ook al staat er expliciet bij dat de dader een christenmensch is ??

     2. Ik denk toch dat we een IQ ondergrens moeten hebben, de opmerkingen worden steeds debieler???

     3. Kijk jij maar eerst eens naar jezelf , je loopt hier op deze site al heel lang de boel te verzieken , omdat je volgens mij een grijze wolf bent, net als gekke Erdogan , die de EU. chanteert met bootvluchtelingen .

     4. Droog je traantjes naar Jannes, zonder de Turkije-deal zou je nog meer huilie huilie doen, en 98% van de vluchtelingen worden in de regio opgevangen, ook al zijn ze het directe gevolg van westerse postkoloniale imperialisme ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *