WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FIETSREKKEN OP PARKEERVAKKEN BIJ STRAND HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Aan de Zeekant in Hoek van Holland hebben autoparkeervakken plaats gemaakt voor fietsrekken. Met deze aanpassing wordt meer plek geboden aan het groeiend aantal bezoekers dat met de fiets naar het strand komt. De Zeekant is ook aangepast met nieuwe lijnen en borden.

Het aantal fietsparkeerplaatsen dat te vinden is aan de Zeekant, verandert afhankelijk van het strandseizoen. Na de strandopening tot het eind van het strandseizoen, van 1 juni tot en met 1 september, zijn er 369 plekken voor fietsers. Er zijn dan geen autoparkeerplaatsen voor bezoekers op de Zeekant. Zij moeten parkeren op de grote parkeerplaats aan de Badweg of elders. Buiten het strandseizoen wordt een aantal fietsparkeerplekken weggehaald. Er blijft dan ruimte over voor zo’n 100 fietsen aan de Zeekant. Er is dan ook ruimte voor bezoekers die met de auto komen.

Ondernemers blijven de mogelijkheid behouden om in ieder geval één auto te parkeren in alle seizoenen. Er is ook altijd plaats voor mindervaliden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *