WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MESSENTREKKER GÖKHAN S. VLAARDINGEN TOT WOENSDAG IN CEL

VLAARDINGEN- Gökhan S. mag komende woensdag tijdelijk zijn cel verlaten voor het bijwonen van zijn strafzaak. De 38-jarige S. wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident in Vlaardingen, waarbij de politie afgelopen augustus een waarschuwingsschot moest lossen in de Stationsstraat (VOP) om S. te kunnen aanhouden. De rechter vond het te riskant om de verdachte in november al voorlopig vrij te laten in afwachting van zijn definitieve strafzaak. De verdachte heeft al een fors strafblad.

Op 19 augustus om 06.15 uur overviel S. een autochtoon slachtoffer in de Jan Steenstraat. Het OM verdenkt S. van een poging tot het opzettelijk van het leven willen beroven van zijn slachtoffer. S. heeft zijn slachtoffer mishandeld door meerdere malen met een mes in de romp en een arm te steken en te snijden.

De uitvoering van het voorgenomen misdrijf mislukte. Slachtoffer G. B. wist in de Nicolaas Beetsstraat hulp te vinden. Voor het slachtoffer werd aanvankelijk de traumahelikopter opgeroepen. De man is gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

15 gedachten over “MESSENTREKKER GÖKHAN S. VLAARDINGEN TOT WOENSDAG IN CEL

  1. @ Waterweg Actueel , Ik snap niet dat u K. geen ip-ban geeft . Hij/ Zij loopt hier constant maar te provoceren , terwijl in de regels staat dat dit niet geoorloofd is …………………

  2. Dit soort volk blijft bezig.
    Onzin uitkramen zonder op enige manier met feiten of onderbouwing te komen.
    In het verleden kon je i.d.d. op deze site discussies voeren, en van mening verschillen is ook een overeenkomst. Maar dit gevalletje wil alleen provoceren, zit in het aard van het beestje en de genen.
    Hij is al bezig onder een andere naam.
    Gerard Cox kon het al mooi verwoorden.
    waarom “Toen was geluk zo gewoon ” gewoon was.
    Google maar op:
    Dwwd toen was geluk heel gewoon.

  3. Maar alle gekheid op een stokkie, hou hem tijdens dit ,,verlof” uit de buurt van scherpe voorwerpen. Het blijkt nu ook dat de tramschutter in een zwaar beveiligde terroristengevangenis alsnog in de gelegenheid wordt gesteld om er weer lustig op los te steken.

      1. Beste Kafir,
        Verbazingwekkend dat jij de regels van een gevangenis niet weet.
        Het penitentiair verlof laat de veroordeelde toe de gevangenis driemaal 36 uren per trimester te verlaten. Het onderbreekt de uitvoering van de vrijheidsstraf niet. Via deze modaliteit heeft de veroordeelde de mogelijk de gevangenis te verlaten o.a. voor het bijwonen van een strafzaak. Kortom elke manier om een gevangenis op legale wijze te verlaten is verlof.

        1. Beste Kafir,
          Ook op een terroristen afdeling werken schoonmakers met 2 paspoorten.

          Mis nog 1 kop op je familie groeps emoji, moeten er toch 5 zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *