Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NUL EFFECT BETUTTELINGEN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Ook in Maassluis worden de ijzers ondergebonden om te kunnen schaatsen op natuurijs. De gemeente doet ondertussen tevergeefs pogingen mensen te weerhouden van het winterweer te genieten.

Dreigende taal op de website van de gemeente: ‘Als het te druk is op of rond het ijs, ga dan weg. De gemeente kan in zo’n geval ingrijpen door wegen of parkeerplaatsen af te zetten en mensen te vragen niet meer te komen.’

Volgens de gemeente Maassluis is het doel van de lockdown om het aantal ontmoetingen zo veel mogelijk te beperken. ‘Houd dus ook in de sneeuw en op het ijs afstand van anderen en voorkom groepsvorming’, aldus de gemeente bij de zogenaamde strijd tegen ‘het virus’.

Ondertussen is Sars-cov-2/Covid-19 nog nooit geïsoleerd, dat wil zeggen, zichtbaar gemaakt onder een microscoop. In de wetenschappelijke literatuur zijn ook nooit onderzoeken verschenen die valide isolatie van ‘het virus’ aantonen, noch een deugdelijk bewijs dat SARS-Cov-2 de veroorzaker is van Covid-19.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “NUL EFFECT BETUTTELINGEN MAASSLUIS

 1. Ik ben er ook heel, heel, heel erg klaar mee en iedereen die ik spreek trouwens ook. Dit kan niet veel langer zo doorgaan. Zoals mijn zus zegt “de grens is bijna bereikt”.

 2. Mensen mogen in een bos gaan wandelen, maar mogen niet op het ijs. Want boswachters kunnen niet schaatsen. Covid is het groeihormoon voor de nanny state! En de lockdown het resultaat van een plandemie.

  Onverantwoord? Op de IC’s liggen vooral oudere zwaarlijvige mannen. Denk niet dat die schaatsen.

  Het is onverantwoord dat de vrijheid van het Nederlandse volk nog langer onderdrukt wordt!! Niet alleen de Elfstedentocht, het gewone leven en bestaan moet NLers gegund worden. Er zijn inmiddels 3 verschillende medicamenten voor behandeling van covid dat 0,05% FTR heeft. Kom op.

  Na al die buitenproportionele maatregelen, moeten we geloven dat het virus nog steeds niet ingedamd is? Hoe lang willen ze ons nog van de straat houden, 2jr. 3 jr. ? Tot de hele economie naar de verdommenis is en heel Nederland aan de bedelstaf ? Ik ben er klaar mee.

 3. Die hele corona hype is een hoax.
  Uiteraard is er wel een ziekte genaamd covid 19 maar niet van zo omvang als men wil voorspiegelen.
  Meer dan 98% heeft geen tot weinig last van de ziekte. De overige 2% hebben lichte tot zware symptomen en een enkeling sterft eraan. Veelal hoog bejaarden en mensen met een zwakke gezondheid. Al de mensen die nu sterven aan uitgestelde onderzoeken, operaties en (mee) roken is vele malen hoger. Lockdown, 1.5 meter afstand, avondklok, vaccinatie etc is allemaal een manier om het volk tam te houden. Binnenkort stemmen ook niet ivm besmetting? Nee uit angst door de huidige demissionaire regering, die weer terug willen op het rode pluche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *