WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TWIJFEL BIJ STRIJD HONDENPOEP VLAARDINGEN-VOP

VLAARDINGEN- Raadslid Wouter de Reus (CU-SGP) is niet onder de indruk van de aanpak van overlast op het Mendelssohnplein in Vlaardingen-VOP. Het gemeentebestuur stelt dat werk wordt gemaakt van de de aanpak van hondenpoep en zwerfvuil, maar De Reus heeft een andere indruk. In december kwam hij al met schriftelijke vragen en opnieuw verzoekt hij burgemeester en wethouders om tekst en uitleg.

De CU-SGP is te verstaan gegeven dat er dagelijks wordt gecontroleerd en hondenpoep wordt verwijderd bij klachten. De Reus: ‘Bewoners hebben de ervaring dat afval en hondenpoep niet af nauwelijks wordt opgeruimd. Wat is de werkelijke frequentie van controleren en opruimen en bent u bereid die frequentie aan te passen?’

In de eerdere beantwoording wordt gesteld dat de regel ‘geen honden in de speeltuin en sportveldjes’ wordt nageleefd. Toch komen er geregeld klachten binnen over hondenpoep in de speeltuin. De Reus: ‘Bent u bereid daar strenger op te handhaven en de speeltuinen en sportveldjes vaker te laten controleren op hondenpoep? Hoe vaak wordt het Mendelssohnplein daadwerkelijk meegenomen in de rondes van de poepzuiger?’

Het gemeentebestuur heeft ook aangegeven dat er dagelijks wordt gecontroleerd, dus wil de CU-SGP weten hoe het dan mogelijk is dat er al langere tijd winkelwagentjes in het vijvertje liggen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “TWIJFEL BIJ STRIJD HONDENPOEP VLAARDINGEN-VOP

  1. Het is te dwaas voor woorden.De bewoners laten hun hond poepen op het pleintje en verwachten dus dat gemeentepersoneel dat komt opruimen? Het is sowieso knap geschift om allerlei beesten in huis te halen als je niet op een boerderij woont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *