WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN VLEERMUIS TE VINDEN BIJ WESTWIJKHALLEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een onderzoek heeft uitgewezen dat er geen vleermuizen aanwezig zijn bij de Westwijkhallen én bij de twee gymlokalen van het College VOS. Door de mogelijke aanwezigheid van de nachtdieren is vertraging ontstaan in de bouw van de nieuwe sporthal aan de Claudius Civilislaan in Vlaardingen-West. Nu er geen vleermuizen zijn kan de gemeente de voorbereidingen van de bouw van de nieuwe sporthal aan de Claudius Civilislaan voortzetten. Daarbij gelden de afspraken met de ontwikkelaar dat de Westwijkhallen pas gesloopt worden als de nieuwe sporthal klaar is.

Intussen is ook gebleken dat de eisen voor het oppervlak van de sportvloer zijn gewijzigd bij de handbal- en de korfbalbond voor het kunnen spelen van officiële sportwedstrijden. De architect heeft een mogelijkheid gevonden om binnen het bouwoppervlak ruimte te vinden voor een grotere sportvloer in de nieuwe sporthal. Momenteel wordt onderzocht wat de  financiële en andere gevolgen zijn van het realiseren van een grotere sportvloer.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 gedachten over “GEEN VLEERMUIS TE VINDEN BIJ WESTWIJKHALLEN VLAARDINGEN

  1. Wij zijn met de werkgroep ,,stop de progressie en vertraag het bouwen¨ ook op zoek geweest naar de aanwezigheid van kwinzels, maar dat vergt nader onderzoek. We horen ze vooral s’nachts, maar hebben ze nog niet waargenomen.

  2. Laten ze maar uitkijken voor waarschuwingsschoten. En als jullie ze vangen niet aan de Chinees verkopen, krijgen we nog meer ‘rare’
    Virussen.

    1. Had je mijn schoonmoeder meegemaakt moeten hebben. Die had al die Kwinzels met haar vliegende bezem van het dak geramd.

      1. IK vertrouw beesten niet die zich alleen in de nacht laten horen. Geldt natuurlijk niet alleen voor kwinzels, de laatste tijd ook veel herrie van een caviot. Om over de trelebbes maar te zwijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *