Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TBS’ER (31) VLAARDINGEN GAAT LOS IN INRICHTING

VLAARDINGEN- De TBS’er Ahmed F. (31) uit Vlaardingen moet zich voor de rechter verantwoorden voor zijn geweldplegingen van afgelopen zomer.

Op 5 juni heeft F. een stoel en ventilator tegen een ruit en muur gegooid in de Forensisch Psychiatrische Kliniek de Kijvelanden in Poortugaal. Daarna heeft de man medewerkers bedreigd door hen de woorden toe te voegen: “Ik ga mensen vermoorden als ik wordt opgehaald door de politie. Iedereen die ik de afgelopen dagen gezien heb gaan vermoord worden als ik opgehaald ga worden. Ik geef jullie een uur de tijd om mij naar buiten te brengen, anders breekt de hel los. Ik zeg je één ding als ik nu wordt opgehaald door de politie kom ik terug om jullie allemaal te gijzelen, de eerste die de deur open doet gaat dood en jullie allemaal erbij, hier gaan koppen rollen”, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

In de Kijvelanden wordt iemand opgenomen die een strafrechtelijke maatregel TBS (terbeschikkingstelling) heeft gekregen. De rechter veroordeelt iemand tot TBS wanneer de dader van een ernstig misdrijf ook een psychiatrische ziekte of stoornis heeft. 

Het gaat op de eerste plaats om een beveiligingsmaatregel die de rechter kan opleggen om de maatschappij te beschermen en er vrees is voor herhaling.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “TBS’ER (31) VLAARDINGEN GAAT LOS IN INRICHTING

  1. In een isoleercel smijten en de sleutel heel ver weg gooien. Deze man, met veel voorkomende naam bij Nederlanders, is echt een aanwinst voor de maatschappij.

    Heel af en toe denk ik wel eens bij mijzelf; was heel de Schilderswijk maar Nederland.
    Eigen normen, waarden en de sjaria voor dit soort droeftoeters.

  2. Zolang er figuren zijn die trouwen met hun (minderjarige) nichtjes, en anderen het stimuleren blijf je dit soort hopeloze figuren houden. Zit in het aard en de genen. Niet voor niets dat trouwen met nichtjes in de Nederlandse wet verboden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *