Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MEER FAILLISSEMENTEN: HOOGSTE AANTAL IN MAASSLUIS

SCHIEDAM- Het aantal faillissementen in de regio Waterweg-Noord is aan het oplopen. Dat wordt duidelijk op basis van de data die zijn verstrekt door het CBS en het UWV en verwerkt door zelfboekhouden.com. Alleen Schiedam laat nog een afname van het aantal faillissementen zien.

Maassluis maakt de grootste stijging door in het aantal faillissementen. Van 2 in 2019 naar 7 in 2020.

In Vlaardingen gingen het afgelopen jaar 11 bedrijven failliet. Een jaar eerder waren dat er 10.

In 2019 gingen in Schiedam 24 bedrijven ten onder. Het afgelopen jaar betrof het 16 faillissementen.

De Vlaardingse wethouder Bart Bikkers (VVD) vreest voor een aanhoudende lockdown en de gevolgen voor de nog resterende Vlaardingse middenstand wanner de steunmaatregelen wegvallen. Dat liet de wethouder, eerder deze maand, weten tijdens de bespreking van de stand van zaken rond het Programma Levendige Binnenstad.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “MEER FAILLISSEMENTEN: HOOGSTE AANTAL IN MAASSLUIS

  1. Dat kan gekker toch? Als je ziet wat een veer de ondernemers hebben moeten laten door de corona sluitingen is de schade nog redelijk beperkt gebleven. Ik hoop niet dat er hier ook malloten de straat op gaan uit protest tegen de avondsluiting, want dan worden de nog bestaande winkels geplunderd en de auto’s van de eigenaren in brand gestoken getuige de laatste journaalbeelden.

  2. Er zijn nog steeds mensen die geloven in het corona terreur. Maskertjes draagplicht, winkels dicht, verplichte vaccinatie met nieuw en kort getest vaccin, avondklok etcetera.
    Dat allemaal voor 2% van de bevolking die er (enige)hinder van ondervinden en daarvan een heel klein aantal personen die overlijd. Percentage gewijs is dat minimaal. En met name zijn het zwakkeren en hoog bejaarden, waarvan er anders ook velen overlijden aan gewone griep. Afgelopen jaar en dit jaar overleden tot nu toe alleen mensen aan corona, nog niet gehoord dat er mensen zijn gestorven aan gewone griep. Middenstanders die hun zaak naar de verdoemenis zien gaan en hierdoor overspannen raken, huwelijken kapotgemaakt worden, zelfmoord plegen zijn in mijn ogen ook corona slachtoffers.

    1. Dat zijn inderdaad ook slachtoffers, evenals ik, die nu de tweede zomer al niet op vakantie kan, kerst in dit duffe landje heb doorgebracht en in geen enkel restaurant meer een vette bek kan halen in die oersaaie weekends waarin alles gesloten is.
      Allemaal omdat een paar eigenwijze flapdrollen geloven in complottheorieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *