RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PVDA VLAARDINGEN WIL CAMERATOEZICHT OP BEGRAAFPLAATS

VLAARDINGEN- De PvdA in Vlaardingen pleit voor cameratoezicht op begraafplaatsen. De partij heeft begrepen dat op begraafplaats Emaus in Vlaardinger-Ambacht diverse graven zijn vernield. Grafschennis is wat de PvdA betreft een vorm van vandalisme die echt niet door de beugel kan. De partij komt daarom met schriftelijke vragen aan het stadsbestuur.

De PvdA wil onder meer weten of er altijd een beheerder aanwezig is op de begraafplaats en in hoeverre kan diegene er zicht op houden? De partij informeert ook naar de mogelijkheid om meer toezicht en handhaving in te zetten of om bijvoorbeeld met cameratoezicht te proberen de daders op heterdaad te betrappen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “PVDA VLAARDINGEN WIL CAMERATOEZICHT OP BEGRAAFPLAATS

 1. Wat een schoften om dat te doen.
  Hiermee veroorzaken ze veel verdriet, zou dat de bedoeling zijn?
  Wat bezielt deze criminelen om dit te doen.
  Ook deze overledenen hebben recht op eeuwige rust.

 2. Onze musea liggen vol met voorwerpen die over de hele wereld uit graven zijn gestolen. Ik vind dat iedere grafschenner keihard moet worden aangepakt, of het nu straattuig is of de z.g.n. legitieme archeologen.

 3. Jammer om zo een berichtgeving over grafschennis te misbruiken voor eigenbelang over onze geschiedenis, waar jij het niet mee eens bent.

  Maar over het teruggeven van goederen uit specifieke landen ben ik het helemaal met je eens.
  Zoals Akwasi (welke zijn rijkdom te danken heeft aan zijn voorouders welke slavenhandelaars waren) Sylvana Simons, Jerry Afriyie etc mogen al de voorwerpen, welke bijna 400 jaar (VOC) geleden ‘gestolen” zouden zijn, terugbrengen naar hun land met de belofte dat ze daar gelijk blijven. Als de spullen te zwaar zijn mag die mafkees van een Muiswinkel ook mee om te helpen sjouwen en ook daar blijven.

  Nu we toch bezig zijn doen we ook een verzoek aan de moffen om onze gestolen goederen terug te brengen wat ze 75 tot 80 jaar geleden hebben gejat.
  Of heb jij nog toevallig een Fahrrad of Radio in je kelder staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *