Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEVANGENE (48) SCHIEDAM VLIEGT HULPVERLENERS AAN BIJ ONGELUK

SCHIEDAM- De 48-jarige gedetineerde S.D. D. uit Schiedam is een arrestantenbewaarder en een weginspecteur van Rijkswaterstaat te lijf gegaan. De man wenste op 24 oktober niet mee te werken aan een voorlopige ademtest gevolgd door een onderzoek van de psychomotorische functies en de oog- en spraakfuncties. De man moet deze week voor de rechter verschijnen.

De buitengewoon opsporingsambtenaar van Rijkswaterstaat is tegen het hoofd geslagen en tegen zijn been geschopt. De arrestantenbewaarder kreeg trappen tegen de knie en bij een politieagent werd niet voldaan aan een bevel voor een ademtest.

De agressie ontstond toen de 42-jarige weginspecteur kort na middernacht hulp verleende bij een ongeluk op de A20 in Rotterdam. Een auto was daar tegen de vangrail gereden en midden op de weg tot stilstand gekomen. S. sloeg als een van de inzittenden de weginspecteur tegen de grond.

De neergeslagen weginspecteur raakte gewond aan zijn gezicht. Gewaarschuwde agenten wisten S. aan te houden, maar die bleef zich agressief gedragen, ook op het politiebureau. Hij schopte daar de arrestantenbewaarder.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “GEVANGENE (48) SCHIEDAM VLIEGT HULPVERLENERS AAN BIJ ONGELUK

  1. Ik zou het niet zo erg vinden als er tijdens de arrestatie een ongelukje met zo’n gast gebeurt. Wat ik niet begrijp is wat een gedetineerde op de A-20 deed, die hoort toch gewoon in zijn cel te zitten?

  2. Helaas mogen deze ‘boefjes’ geen ‘ongelukjes’ meer krijgen of een corrigerend tikje. Voor je het weet zit zo een ratje weer zijn beklag te doen bij een linkse omroep of bij Petertje de V(r)ies en worden er weer politiemensen ontslagen. En ( dat is nog het ergste) het ratje zat in een voertuig dat pech kreeg. Het is niet duidelijk als bestuurder of passagier. In ieder geval was hij de persoon die een BOA van Rijkswaterstaat ( geen stadswacht) sloeg en trapte terwijl deze man mensen na een aanrijding wilde helpen, met gevaar voor eigen leven.(een rood kruis om een rijstrook af te blokken wordt ook regelmatig genegeerd door asocialen)
    En na aanhouding nog even een arrestantenbewaarder schoppen geven op het politiebureau.

    1. Maar Martin, gedetineerden zitten toch in de lik? Rijden ze daar auto? Loopt de A-20 door die gevangenis? Of was een of andere geitenwollensok zo debiel om deze gek een paar dagen vrij te geven?

  3. Taaltechnisch had het wat duidelijker omschreven kunnen zijn. Naar ik vermoed was de verdachte een gevangene (arrestant)op het moment dat hij op het politiebureau arriveerde. En misschien was dit boefje een gedetineerde die op proefverlof was en dan kom je op het punt waarin jij weleens gelijk zou kunnen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *