WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BETER VOOR VLAARDINGEN WIL BUSVERVOER NAAR PRIKLOCATIE

VLAARDINGEN- Oppositiepartij Beter voor Vlaardingen (BvV) maakt zich zorgen over het vervoer vanuit Vlaardingen naar de vaccinatielocatie Rotterdam-Airport (RTHA). De partij wil dat zoveel mogelijk mensen, om te beginnen het verplegend- en zorgpersoneel, zich laten vaccineren. BvV ijvert bij de burgemeester voor speciaal busvervoer. Over de gevaren, risico’s en noodzaak van de prik wordt geen moment aandacht besteed door BvV (De overgrote meerderheid maakt Covid-19 (zeer) licht door. Het gaat om 98%. Bron: RIVM).

Duizenden medici – aangesloten bij de World Doctors Alliance (WDA) – stellen al maanden dat er geen pandemie is. WDA: ‘Covid-19 is een normaal griepvirus en mensenrechten mogen nooit wijken voor medische argumenten. Wanneer er paniek is wordt die veroorzaakt door valse PRC-tests. Ze testen bovendien niet op Covid-19.’
Met hun opstelling juicht BvV de mRNA vaccins toe van Pfizer en Moderna (waar Bill Gates flink in heeft geïnvesteerd). Het betreft een nieuwe vorm van vaccineren die nog nooit eerder op mensen is uitgeprobeerd. Kritische medici en wetenschappers waarschuwen dat de zogenaamde Covid-19 vaccinatie de meest schadelijke van alle maatregelen kan worden. Het zou gaan om een gigantische landelijke observatiestudie met nieuwe genetische manipulaties van onze immuunsystemen.

Voor het eerst zal de normale vaccinatie procedure grotendeels worden overgeheveld van dokterspraktijken naar faciliteiten die – net als de PCR-tests – voornamelijk door grote particuliere laboratoria en dienstverleners worden beheerd.

De prik tegen Covid-19 maakt gebruik van een experimentele techniek die het genetische materiaal van het virus in menselijke cellen brengt. Daar wordt het eiwit gemaakt dat nodig is om een immuunrespons op te wekken. De biotechnologie die aan dit geneesmiddel ten grondslag ligt, bestaat al bijna dertig jaar en heeft nog nooit een werkend vaccin opgeleverd tegen een menselijke ziekte. Vele pogingen om met deze techniek bijvoorbeeld een HIV-vaccin te ontwikkelen, mislukten. `

Een dergelijk experiment is strijdig met de in 1948 opgestelde Neurenbergcode. Deze bevat een set ethische beginselen met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen en kwam voort uit de Processen van Neurenberg na afloop van de Tweede Wereldoorlog als antwoord op de nazi-experimenten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *