Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘FIETSSTRAAT MAAKT VERKEER MAASSLUIS-OOST ONVEILIG’

MAASSLUIS- De beoogde zogenaamde fietsstraat aan de oostkant van Maassluis zal het verkeer onveilig maken, zo waarschuwen de bewoners van de Prinses Julianalaan, het Prinses Julianaplantsoen en de Vlaardingsedijk.

Volgemns de bewoners wringt het met name op het traject Noorddijk, Hoogstraat en Zuiddijk. In een brief aan de gemeenteraad schrijft de buurt: ‘De inrichtingseisen/-adviezen van een zogenaamde fietsstraat, zoals op dat traject wordt beoogd, bestaan uit maten en bijkomende maatregelen afhankelijk van de omstandigheden.’

‘Wij zijn er van overtuigd dat de plannen van de MDRH conflicteren met de inrichtingseisen/-adviezen op het genoemde traject en dus ten koste dreigen te gaan van de veiligheid van de weggebruikers waaronder ook de voetgangers. Ook de bewoners zullen hinder ondervinden omdat de bereikbaarheid van hun woning in het geding is. Stoppen op de fietsstraat mag formeel niet zodat in- en uitladen voor de woning eigenlijk onmogelijk is. Dit geldt dus ook voor bezorgdiensten/toeleveringsbedrijven’, aldus de omwonenden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *