WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EENZIJDIG ONGELUK SCOOTER VLAARDINGEN-OOST

VLAARDINGEN- Op de Schiedamsedijk (hoek Meester L.A. Kesperweg) in Vlaardingen-Oost is een scooter zwaar beschadigd geraakt bij een eenzijdig ongeluk. De scooter ligt bijna om een paal van een bedieningsknop heen gekruld.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Over de exacte toedracht is nog niets bekend.

De politie onderzoekt de zaak.

Bij het kruispunt steekt dagelijks zo’n 90% van de fietsers en bromfietsers schuin of diagonaal over terwijl dit niet de juiste route is. Vorige week kwam het CDA met een voorstel om de fietsoversteek aan de overkant iets te verleggen. De partij wil van het gemeentebestuur onder meer weten of men het met hen eens is dat de situatie opgelost kan worden door de fietsoversteek ter hoogte van de Schiedamsedijk iets te verplaatsen.

Het antwoord van de gemeente was tot nu toe dat er technisch gezien geen mogelijkheid bestaat om de situatie aan te passen, zodat deze fietsoversteek duidelijker wordt en het schuin oversteken helemaal verdwijnt.

Wat het CDA betreft kan de door hen aangedragen oplossing onderdeel uitmaken van de Metropolitane Fietsroute Westland-Rotterdam waardoor ook de financiële dekking gegarandeerd is.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “EENZIJDIG ONGELUK SCOOTER VLAARDINGEN-OOST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *