Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN WIL GLOEDNIEUW HORECAPAND VERKOPEN MET VERLIES

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen lijkt erin geslaagd – met verlies – een pand met horecabestemming te verkopen in de Westwijk. Het gaat om de nieuwbouw aan de Dr. Wiardi Beckmansingel 4f. Aanvankelijk stond het gebouw te koop voor 420.000 euro, maar de potentiële koper wil er 410.000 euro voor geven. In de huidige markt voor horecavastgoed is dat een reëel bod, vindt men op het stadhuis. Het ingediende bod is het hoogst ontvangen bod. Het object heeft ruim een jaar leeggestaan met de bijkomende verloedering.

Conform de procedure wordt eerst een Bibob-onderzoek uitgevoerd. Alleen indien de uitkomst van dit onderzoek negatief is, gaat de verkoop alsnog niet door. In de verkoopovereenkomst wordt dit als ontbindende voorwaarde opgenomen.

Vorig jaar heeft de gemeente, in samenwerking met Waterweg Wonen, een complex ontwikkeld in het centrum van de Westwijk bestaande uit een sporthal, een horecaruimte, vijf winkelunits en daarboven gelegen woningen. De woningen zijn eigendom van Waterwegweg Wonen. De horeca, winkelunits en sporthal zijn eigendom van de gemeente. De horecaruimte en de winkelunits behoren niet tot de kernportefeuille vastgoed van de gemeente.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *