WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTERAAD SCHIEDAM GELOOFT IN ‘TIJDELIJKE BEZUINIGINGEN’

SCHIEDAM- De bezuinigingen op de tegemoetkoming meerkosten en een verhoging op de OZB worden in Schiedam onmiddellijk teruggedraaid indien er financiële ruimte ontstaat. Onder aanvoering van de VVD heeft een raadsmeerderheid dat afgedwongen bij het stadsbestuur. Ondertussen gaan de bezuiniging en de lastenverzwaring wel gewoon door, met steun van diezelfde gemeenteraad.

De VVD vindt dat de bezuinigen niet langer moeten duren dan nodig. Daarom dienden zij de motie “Weer Geld? Weer Terug!” in. Zodra de gemeente er financieel beter voorstaat, worden de bezuinigen ongedaan gemaakt, verwacht de VVD.

‘Besturen betekent ook vervelende maatregelen durven nemen’, meent D66. Daarom stemt die partij in met verhoging OZB en de versobering van de tegemoetkoming meerkosten.

Foto: archief

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 gedachten over “GEMEENTERAAD SCHIEDAM GELOOFT IN ‘TIJDELIJKE BEZUINIGINGEN’

  1. Er is in de Nederlandse geschiedenis nog nooit een tijdelijke bezuiniging of belastingverhoging teruggedraaid. Het is altijd zo geweest, ze nemen een euro en geven er een stuiver voor terug. Trap er niet in. Waarom moeten wij voor corona gaan betalen die door China is binnengebracht?

  2. Je zou ook op het ambtenaren apparaat kunnen bezuinigen. Waarom altijd via de burgers. Dat is voor de gemeente de makkelijkste weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *