Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS WAARSCHUWT TEGEN VALSE MAIL DEURWAARDERS

MAASSLUIS- Er circuleert een e-mailbericht van ‘GGN gerechtsdeurwaarders & incasso’ over het niet betalen van de gemeentelijke afvalstoffenheffing. De gemeente Maassluis waarschuwt: ‘Deze e-mail van GGN is niet gestuurd in opdracht van de gemeente Maassluis. Betaal dus niet!’

In deze valse e-mail staat onder meer: “Op 17 september hebben wij u gevraagd het openstaande bedrag van 154,75 euro aan ons te betalen, betreffende Uw schuld voor afvalstoffenheffing en achterstand Belastingdienst, met referentie: 28635/AC/2020. De uiterste betaaldatum van onderstaande factuur/facturen is inmiddels voorbij en we hebben nog geen volledige betaling van u ontvangen.
Indien U uw schuld niet voldoet op het hieronder opgegeven rekeningnummer, met vermelding van uw dossiernummer (zie briefhoofd), zijn wij genoodzaakt over te gaan tot beslaglegging.”

Reageer niet op deze valse e-mail. GGN geeft zelf op het website informatie over deze zogenaamde phishingmails: Wat is phishing en hoe herken je het?

De afdeling Belastingen van gemeente Maassluis stuurt geen e-mails als u een betalingsachterstand heeft. Ga dus nooit in op dergelijke e-mailberichten. Twijfelt u aan de echtheid van een bericht dan kun ook contact opnemen met team Invordering: 010-5931918.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *